Глупостта и алчността ще погълнат ГЕРБ

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()

Тя наистина не знае какво прави. Не схваща. Глупостта й е чистосърдечна и автентична. Но пък има самочувствието на Екатерина Велика от 3-а стая… На сцената – Цвета Караянчева! Оле. Кралица на Народното събрание, с наше позволение и одобрение.

koronavirus_cveta_1
Цвета – хороводец наш…

Новината, че по време на коронавируса и извънредното положение депутатите си вдигат заплатите ядоса мало и голямо. И тогава Цвета направи това, което се очакваше от нея.

baner-zdrave

Замразяването на заплатите на народните представители – вика Цвета пред камерата – в момента не е добър ход, защото има заплати, които са базирани на по-висока тримесечна ставка. Това е работещият вариант, – пули се Цвета. И не спира: Ние от парламентарната група на ГЕРБ даваме 1/3 от заплатите си в регионите, където са избрани народните представители. Редно е народните представители да даряват средства за различни каузи. Мисля, че това е по-работещият вариант.

Ако след изявата й броят на самоубийствата скочи тройно – генералът да не ги пише в сметката на коронавируса…

Това, че Цвета мисли е парадоксално само по себе си, защото такъв процес трудно се свързва с нея. Трябва някой да й обясни, че заплатите – нейната и на останалите в НС, – са изработени от данъкоплатците. И тя няма как да дарява, защото това са парите на същите хора, които тя мисли да ощастливи с благородния си жест. С чужда пита помен прави. Толкова е чудовищно и цинично, колкото и глупаво.

От друга страна Цвета проповядва открито дискриминация, признавайки, че тя и другарите й, даряват само на хора от техните райони, гласували за ГЕРБ. Другите кучета ги яли. Сиреч, както вика босът, гласувайте за нас и ще ви дарим едни трохи.

Business Here

Цвета свърши огромна работа на опозицията. С изявите си тя гарантира провала на ГЕРБ и Борисов на изборите, които се задават. Дори може да ускори процеса на проваляне. Цвета не трябва да подава оставка дори след кошмара със заплатите. Нека я гледаме още известно време, да ни напомня за нашата, на избирателите, простотия.

Колко прав е бил Еврипид: Властта и богатството раждат глупост и наглост.

източник: frognews.bg

Глупостта и алчността ще погълнат ГЕРБ 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Хаджигенов: Ужасяваща кретения и полицейщина. Само съдът ни крепи

() Яcнo e, чe вируcът нямa дa ни убиe, щe oцeлeeм oт нeгo 100%, cигурнo, oбaчe тoвa прaвитeлcтвo щe ни убиe cъc cигурнocт. Нямa мeрки, вcичкo e Пунтa Мaрa, типичнo зa упрaвлeниeтo нa Бoриcoв, рaзcъждaвa aдвoкaтът Вeчeртa рaзбрaх, cъщия дeн cлeд зaпoвeдтa (бeл. рeд. зa нoceнeтo нa мacки), вeднaгa пo […]
hadjigenov-ujasavashta-kretenia-i-policeishtina-samo-sadat-ni-krepi-video-1