Гора от хора препречи пътя на 20-ина провокатори на Шипка, които крещяха срещу президента! СНИМКИ

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
хора

Провокаторите….Тези ” родолюбиви българи ” изкачваха последните стъпала към паметника,придружени от загубилите слово полицаи, след като минути по – рано крещяха против президента.

baner-zdrave

Гора от тела препречи пътя им – много символично на днешния ден.

Така ще бъде – НИЕ ще ги спираме, ще осуетяваме арогантните им опити, ще бъдем НАРОД!

Това написа в свой пост от върха Румяна Ченалова.

Междувременно четирима мъже и една жена се барикадираха в Паметника на свободата и пуснаха знаме с надпис „Оставка“ съобщи Нова телевизия. Наложи се да бъдат изведени принудително от полицаи. Това стана пред очите на десетки българи, които чакаха да се възползват от безплатния вход на паметника.

Business Here

На излизане от монумента задържаните не се обозначиха като привърженици на нито една политическа сила или движение. Засега няма информация за тях.

Директорът на музея – Чавдар Ангелов, определи действията на като кощунство и поругаване.

шипка

Снимка: БТА

Междувременно се стигна до провокации между поддръжници и противници на държавния глава, които го освиркаха. Той ги подмина мълчаливо и продължи, съобщи „24 часа“.

провокатори

Снимка: БТА

Това бяха двайсетина мъже с тъмни облекла, позиционирани на стъпалата организирано, но скоро останалите граждани им попречиха и ги заглушиха със своите възгласи. Хилядното множество скандираше името на президента, „България“ и „Мутри вън!“, предаде БТА.

полиция

Снимка: БТА

На мястото през цялото време присъстваха полицаи, които следяха за спазването на обществения ред и не допуснаха да се стигне до напрежение.

Самият Румен Радев и днес говори остро срещу управляващите.

„Мафията се опитва да вкара България в глух коловоз. Опитва се да скрие корупцията, чекмеджетата, записите, беззаконията, рекета зад неграмотните брътвежи за нова конституция. Днешният парламент е дискредитиран, загубил е вече и легитимност и достойнство. Виждате как партии сменят позициите си за 24 часа. Единственото вярно решение e саморазпускане на това Народно събрание“, каза президентът.

Фрог нюз, БТА, 24 часа, onovini.eu

Гора от хора препречи пътя на 20-ина провокатори на Шипка, които крещяха срещу президента! СНИМКИ 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Десетки хиляди излизат на протест на 2-ри септември

() Десетки хиляди граждани се очакват на протеста на 2-ри септември (сряда), който е под наслов Велико Народно Въстание. Началото е 8.00 часа на „Народно събрание“ 2 (бившия Партиен дом). Ето, какво пиша организаторите на проявата: На 02.09 всички свободни българи се вдигаме на Велико народно въстание пред бившия Партиен […]
protest