ХУНТАТА С ПСИХОПАТИЕН ОПИТ ДА ЗАГЛУШИ УБИЙСТВОТО НА МИЛЕН ЦВЕТКОВ – ПОЛУНОЩЕН БРИФИНГ ЗА ЧЕРНОБИЛ!

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
MUT3

Ген. Мутафчийски и експерти с извънреден брифинг за радиацията от Чернобил. Получих много обаждания от притеснени граждани, които мислят, че пожарът край Чернобил е заплаха, призна шефът на ВМА
Извънреден брифинг бе свикан тази вечер в 23 ч. в Министерски съвет. В него участват шефът на ВМА ген. Венцислав Мутафчийски, директорът на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ главен комисар Николай Николов и проф. Христомир Брънзов, директор на НИМХ. „Причината за извънредната пресконференция в разнороден състав е, тъй като се появиха слухове за евентуална опасност, надвиснала над България във връзка с пожара, който гори в Украйна, близо до Чернобил, и във връзка с промяна на времето, а именно североизточен вятър и с валежите. Носят се масово твърдения в социалните мрежи, че това би заплашило здравето на българите“, заяви ген. Мутафчийски.“

baner-zdrave

Колко трябва да е посрана от страх Хунтата на Бойко Методиев Борисов от реакциите на обществото и гнева заради убийството на Милен Цветков, че в 23 часа /!!!/ да дава извънреден брифинг за пожар в Украйна, станал преди 15 дни /!!!/!?

Колко трябва да си мерзък и подъл за да измислиш подобен идиотски „пиар“, с който да заглушиш убийството на Милен Цветков?!

Колко трябва да си малоумен, за да плещиш как във Фейсбук и нам си къде се „тревожел“ някой заради пожари в Украйна и облаци, и Чернобил?!

Чак пикаджийската дръжка на микрофон се изтърва, че и тя никъде не била чувала за такива опасения.

Business Here

Това вече даже не е и чиста Хунта, това е Хунта с психиатрични отклонения!

Превърнаха държавата в концлагер, прилагат безумни „мерки“, които всъщност не са никакви мерки, а пълна лудост, че и сега облаците в Украйна ще оправят.

Това е тотална диктатура. И от вчера, изплашени до смърт каква вълна от реакции пламна заради убийството на Милен Цветков, измъдриха налудничавия си полунощен брифинг, белким хептен подлудят тоя народ.

П.П. Георги Дренчев: Вече имаме и метеорологичен брифинг. Това е неква военна евровизия, бе! А брифинг за фурмите, кога?

Мария Папазова:

Между другото – най-лесният начин да създадеш слухове е да свикаш извънреден брифинг в 23.00, за да отречеш някакви от никого нечути слухове.

Afera.bg

ХУНТАТА С ПСИХОПАТИЕН ОПИТ ДА ЗАГЛУШИ УБИЙСТВОТО НА МИЛЕН ЦВЕТКОВ – ПОЛУНОЩЕН БРИФИНГ ЗА ЧЕРНОБИЛ! 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Премиерското мълчание за бруталното убийство на Милен Цветков

() Вече близо 24 часа цяла България говори за убийството на журналиста Милен Цветков от дрогиран младеж на пътя, който се вряза в неговия автомобил до мол в София на връх Великден. Стотици хиляди българи пишат за това във Фейсбук и изрязяват своите съболезнования. Единствено премиерът на България Бойко Борисов […]
бо-сме