Румен Радев: Импийчмънтът няма да напълни язовирите, най-много да напълни площадите

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
5
(1)

„Импийчмънтът няма да напълни язовирите, няма да напълни, хладилниците на хората и няма да видгне пенсиите. Импийчмънтът най-много да напълни площадите и да доведе до окончателен крах.“

Това заяви президентът Румен Радев в отговор на въпрос какво следва оттук нататък и как ще работи с правителството, след като сред герберите се появиха гласове за стартиране на процедура по импийчмънт.

Държавният глава направи коментара си, след като взе участие в годишния преглед на въоръжените сили и тенденциите в развитието на отбранителните способности Република България.

Въпросът не бил какво ще прави държавният глава, а въпросът е какво щели да правим всички ние, българите. Ще си върнем ли законите, ще си върнем ли държавата, ще си върнем ли справедливостта и ще си върнем ли роднините зад граница, запита Радев.

Симеон Янев

копирано от: pan.bg

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Next Post

ЧАСТНИТЕ ЛОТАРИИ ЩЕ БЪДАТ ПРЕКРАТЕНИ НЕЗАБАВНО!

5 (1) Частните лотарийни игри ще бъдат прекратени без преходен период, от деня на влизане в сила на законопроекта на Валери Симеонов. Това се очаква да стане до няколко седмици. Преходен период от три месеца, както предлагаше Симеонов, няма да има, решиха депутатите от бюджетната комисия в парламента, които приеха […]
лотомилионите под въпрос

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.