Става страшно ИНТЕРЕСНО! Италия също разследва Борисов, но все още нищо не се появило в медиите!

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()

Италианската прокуратура също разследва Бойко Борисов, а Нено Димов именно затова търка наровете в централният софийски затвор вече повече от месец.

baner-zdrave

Колкото и странно да звучи всичко това разследването на италианците не е изобщо по сигнал от България, а името на Борисов е изплувало в международни канали за трафик на хора, оръжие, наркотици и пране на пари.

Това с Барселона е само предупредителният изстрел за Борисов, очаква се когато разследването в Италия приключи Борисов или да избяга от континента или да се озове в затвора за много дълго време.

В България службите също са наясно, че Борисов е разследван във връзка с контрабандните канали през вноса на боклук от цял свят, но засега мълчат, защото явно ги е страх от Бойко Борисов, който и този път си мисли, че ще оттърве кожата.

Но това този път не зависи от него, а от неговите американски приятели, които явно чакат удобният момент в България, за да го разкарат от властта.

Business Here

копирано от: budnaera.com

Става страшно ИНТЕРЕСНО! Италия също разследва Борисов, но все още нищо не се появило в медиите! 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Чудо! Домашната гроздова българска ракия лекува коронавируса

() В Китай от няколко дена твърдят, че са открили лек за коронавируса, но едва днес техни учени са установили, че всъщност лека е домашна гроздова ракия от България. Според учените в Хуан сред които има и българин, само пилите от чудотворната българска ракия са излекувани напълно. А нашият доктор […]
салата и ракия