Каракачанов към протестиращ: Ти може да не искаш и майка ти (ВИДЕО)

Споделете тази статия с вашите приятели!
()
каракачанов радев мо

– Г-н Каракачанов, оставка! Оставка! Кога ще подадете оставка? Вие и вашето правителство на Борисов сте срам за България. Само разпродавате България, грабите, крадете. Не ви ли е срам. Стига с тези помпозни обещания и лъжи. Време е да си подадете оставката. Народът не ви иска. 

– Кой народ, ти ли си народа?

– Аз съм народа, да. Аз лично не ви искам.

– Ти може да не искаш и майка ти. Това е твоя работа.

– Вие сте срам за българската армия, знаете ли го това.

– Срам си ти!

Този диалог се разви днес между вицепремиерът, министър на отбраната и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов и антиправителствен демонстрант. Видео от него е публикувано във фейсбук профила на Отровното трио.

Каракачанов участва днес в тържествения ритуал в чест на Деня на военния парашутист и 76-ата годишнина от паметната битка на Парашутната дружина на височината Стражин. Церемонията се състоя пред паметника на героите-парашутисти на площад „Народно събрание” в присъствието на президента и върховен главнокомандващ на Въоръжените сили Румен Радев, началника на отбраната адмирал Емил Ефтимов, висши офицери, представители на военно-патриотични организации и граждани. 

Малко след церемонията той даде брифинг пред медиите относно проект за бронираните машини за нуждите на армията и именно в този момент протестиращият се обръща към него.

Оставка за Каракачанов

Народът им иска оставките, а нещото-вицепремиер Каракачанов на думите "народът не ви иска", нагло пита "вие ли сте народът?" и добавя "ти може да не искаш и майка ти". #МутриВън📹: Петър Недевски

Публикувахте от Отровното трио в Неделя, 18 октомври 2020 г.

Иначе министърът съобщи, че е одобрен е предстои да се реализира проект за бронирани машини на Специалните сили. Проектът е на стойност около 50 млн. лева и предвижда закупуването на около 150 машини с различно предназначение.

„Машините ще се правят в България, защото моята политика винаги е била – онова, което може да се изработва у нас – да се изработва у нас, което може да поддържа в България – да се прави тук“, добави Каракачанов, цитиран от пресцентъра на МО.

Командирът на Съвместното командване на специалните операции генерал-майор Явор Матеев припомни, че през настоящата и през предходната година са реализирани няколко големи и по-малки проекти, с които на Специалните сили е закупено лично оборудване, прибори за нощно виждане, прибори за стрелба, а в момента на полигон Црънча се изграждат качествено нови казарми, както и цялата съпътстваща инфраструктура.

източник: clubz.bg

Каракачанов към протестиращ: Ти може да не искаш и майка ти (ВИДЕО) 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

РЕКЕТЪТ НАД СОБСТВЕНИЦИ В ПОМОРИЕ НЕ Е ЧАСТЕН ПРЕЦЕДЕНТ

() Евродепутатката Клеър Дейли пристигна целево в България и в Поморие, за да се запознае с дългогодишен проблем на ирландски граждани, закупили жилища у нас. Хората са принуждавани с рекетьорски методи да плащат огромни ежегодни такси, за “подръжка на общи части”, ток и вода. Отказва им се да си открият индивидуални партиди […]
Screen-Shot-2020-10-18-at-18.48.39
BulgarianEnglish