Цвета Караянчева отказва депутатите да си намалят заплатите

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
cveta-i-batse

Коментарът на Господарите:

baner-zdrave

В разгара на пандемията и масовия иконимически колапс стана ясно, че от 1-ви април народните представители ще взимат по-високи заплати.

По закон на всеки 3 месеца депутатските заплати се актуализират, но предвид извънредните обстоятелства и финансовата несигурност, причинени от спирането на икономиката, съвсем естествено възниква въпросът не може ли това увеличение да се отложи.

Шефката на парламента Цвета Караянчва обаче заяви, че това ще е популизъм по време на криза и добави, че сега всеки трябва да е смирен.

Така е, родните депутати смирено трябва да приемат увеличнието на доходите си. Нищо, че може би ще бъдат едни от малкото в държавата, които изобщо ще вземат пълна заплата, при това актуализирана с надбавка.

Business Here

Такива са нашите народни избраници – скромни и готови на жертви, само и само да няма популизъм в клета Майка България. Добре че държавата ни има мазнинка.

източник: gospodari.com

Цвета Караянчева отказва депутатите да си намалят заплатите 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Глупостта и алчността ще погълнат ГЕРБ

() Тя наистина не знае какво прави. Не схваща. Глупостта й е чистосърдечна и автентична. Но пък има самочувствието на Екатерина Велика от 3-а стая… На сцената – Цвета Караянчева! Оле. Кралица на Народното събрание, с наше позволение и одобрение. Новината, че по време на коронавируса и извънредното положение депутатите […]
koronavirus_cveta_1