КАСКЕТ, АРЕСТУВАЙ И КУЧЕТО НА ВАСИЛ БОЖКОВ! ПРОКУРАТУРА, КОЯТО СЕ ВОДИ ПО „СПИСЪКА“ НА ЦЕКАТА, Я ПИШИ БЕГАЛА!

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
SLAV4057

Ден да мине, друг да дойде – важното е всеки ден да се арестува някой човек на Васил Божков, според „списъка“ на Цветомир Найденов – малката Цека.

baner-zdrave

Днес с тумба – лумба, блясък, пушилка и каскет, бяха арестувани шефа на охраната на Васил Божков – Веселин Балтов и обявената му за „дясна ръка“ от Малката Цека – Славчо Марков, бивш служител на МВР.

Дайте да се разберем сега, Каскет, арестувай и кучето на Васил Божков, че да се свърши тая мъка с идиотските циркове, само и само да неглижираме записите и скандалните снимки на Оня, дето по-повече от теб се прави на луд!

Прокуратура, която се води по „списъка“ на Цеката, я пиши бегала!

А иначе – със Славчо Марков настъпиха чурук – дъската. То ще стане по-късно ясно защо.

Business Here

Ама така е, като се прави на луд главния прокурор. То, правиш се, правиш се, правиш се на луд, пък накрая може и наистина да те изкарат луд.

Afera.bg

П.П. Васил Божков: Специализираната прокуратура пак влезе в ролята си на наказателен отряд. Задържани са мои бивши служители. Сред тях е и 70 годишен адвокат. Причините отново са непознати за българските и европейски закони. Ако целта на хунтата е да арестуват всички, които ме познават или подкрепят, ще трябва да построят още много затвори.

#БъдетеСмели

източник: afera.bg

КАСКЕТ, АРЕСТУВАЙ И КУЧЕТО НА ВАСИЛ БОЖКОВ! ПРОКУРАТУРА, КОЯТО СЕ ВОДИ ПО „СПИСЪКА“ НА ЦЕКАТА, Я ПИШИ БЕГАЛА! 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

БАБХ иска да унищожи втората по големина птицеферма у нас

() Агенцията ще избие 174 000 кокошки носачки заради инфлуенца, въпреки че заразата е ликвидирана преди месец 174 000 здрави кокошки носачки ще бъдат избити във втория по големина птицекомбинат у нас по нареждане на Българската агенция по безопасност на храните, съобщи пловдивското издание TrafficNews.  Става дума за предприятието в […]
кокошки