КОЛКО НИ СТРУВА ЛИЧНИЯ ПИАР НА БОРИСОВ? (ВИДЕО)

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()

Купон по време на чума. ”Браво”, Баце! 🙂

Публикувахте от Националистически блог в Събота, 25 април 2020 г.

Вчера отново Първият партиен и държавен ръководител /да се свети името Му/, препускаше като изтърван из територията и просвещаваше популацията с премъдростите си. Естествено, с качено видео на живо. При което се забелязва пред джипката пилотната кола, която го придружава и естествено със светлините си съобщава на народеца, че Борисов преминава и да направят път. И това е почти ежедневно. Изцяло изключвам възможността Борисов да си е бръкнал в личния джоб, за да си плати личния пиар.

baner-zdrave

Защото всъщност това гледаме. Дали ще посети някой завод /частен, то държавни не останаха/, за да проконтролира как работят хората, изобщо няма да има друг ефект освен личната Му реклама. Хората съвсем спокойно си работят и без Него. Същото е и с прочутите „инспекции”, където освен да се мота в краката на хората и да се загащва на живо, друг ефект няма.

И понеже всички сме затегнали коланите по време на ИКОНОМИЧЕСКАТА криза по време на извънредното положение, питам: КОЙ ПЛАЩА ЛИЧНИЯТ ПИАР НА БОРИСОВ И КОЛКО НИ СТРУВА? Защото е ясно, че плащаме за тези веения из Родината всички ние – като се започне от бензина, мине се през парите за личния пиар Севдето, пилотната кола на НСО, охраната и т.н. Та колко ни струва рекламата Му?

Защото за разлика например от един Борис Джонсън, който се придвижва на личните си крака или с колело, нашият повече от три крачки пеш не прави, което си и личи от пръв поглед към него. И изобщо не разчита любовта на народа да Го пази, защото му е пределно ясно какво може да му се случи при случайни срещи и без охрана. Само да отбележа, че вчера на пазара в Пловдив пет-шест човека на опашката споменаха майка Му поне десет пъти и то в мъчителни подробности, а единият изяви желание лично да Го обича!

И понеже Борисов не харчи свои пари, а народни пари, искам отговор колко ни струва от началото на годината личния му пиар, охраната, бензина и извънредните пари на женицата, която се грижи за имиджа Му. Защото в държава, в която хора се самоубиват от мизерия, е грозно и отвратително мисир-председателят да харчи стотици хиляди, за да запази властта си!

Business Here

Елена Гунчева

КОЛКО НИ СТРУВА ЛИЧНИЯ ПИАР НА БОРИСОВ? (ВИДЕО) 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Замитане на следите: Фирмата със 75 млн. кредит от ББР си смени името! Обещанието на премиера, че мутрите няма да вземат парите, се оказа ЛЪЖА

() Доскоро никому неизвестната колекторска фирма без приходи „Свети Георги Груп”, която взриви България с кредита от 75 милиона лева, който получи незнайно как държавната Българска банка за развитие (ББР) начело със Стоян Мавродиев, започна да замита следите си. Преди дни спряганата като мутренска фирма си смени името, а обещанията […]
бойко-750x430