МАЧЛЕТАТА НЕ ВОДЯТ ДО ОБЩА КУЛТУРА

Споделете тази статия с вашите приятели!
()
тиквун

Отново Първият държавен и партиен ръководител изкърти мозъците с пост, посветен на днешния ден. Пак е успял в цяла страница нито веднъж да не спомене Русия, нито Червената армия, която на практика е победителят във Втората Световна Война. Мутрата заявява, че Лондон, Москва и Вашингтон били победили нацистите. Е, явно докато е търчал с филията с мас по игрището, е изтървал доста уроци по история, а ненавистта му към всичко книжно и образователно, е световно известна.

За майтапа – Джордж Вашингтон не се е бил във ВСВ. А градовете също не се бият, БИЯТ СЕ И УМИРАТ ХОРАТА, ВОЙНИЦИТЕ ПО ФРОНТОВЕТЕ! Да не споменеш милионите жертви – военни и цивилни на Русия и да сложиш на първо място като победител Лондон, е меко казано, абсурдно, защото всички помним снимките на английската кралица с вдигната в нацистки поздрав ръка! Аз, за разлика от Борисов, съм учила история и знам кога е десантът в Нормандия през юни 1944 година – три години след започване на войната, през които три години СССР сам отстоява на нацистките войски. Сталин още 1942 година иска откриване на втори фронт от САЩ и англичаните, но те отлагат, докато виждат очертаващата се победа и се включват накрая. Та викам, да пропуснем Лондон и Вашингтон!

Да напомням ли и как САЩ участваха във войната – с избиването на мирните жители на Хирошима и Нагасаки. Някъде все още има деца, сгъващи хартиени жерави заради безумието на Труман!

Борисов, ти си срам за България! Срам и като пълен илитерат, човек, не само непознаващ българската и световна история, но и като подлога на американските си господари.

Днес е ДЕНЯТ НА ПОБЕДАТА, в който Червената армия разгроми нацистите! И никакви снимки пред камината в Белия дом няма да променят тази история.

Тук искам да отбележа и коментара на Орлин Горанов към публикацията на Борисов. Чест и почитания, явно има хора с достойнство и позиция!

пост

Елена Гунчева, Facebook

МАЧЛЕТАТА НЕ ВОДЯТ ДО ОБЩА КУЛТУРА 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

Протестен автопоход срещу бедността, растящата безработица и стопяването на доходите на хиляди семейства

() Протестен автопоход под наслов “Търпението свърши! Да бъдем народ!” ще се проведе в Благоевград, информира БНР. Инициативата е гражданска и  се организира в социалните мрежи. Това е поредният протест срещу бедността, растящата безработица, стопяването на доходите, тоталната безизходица за хиляди семейства. Организаторите настояват за спешно намаляване на ДДС върху храните, лекарствата  […]
avto-pohod
BulgarianEnglish