Мая Манолова за Борисов: От такива спасители Господ да ни пази

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
maia_manolova

На 3-ти март премиерът Бойко Борисов тържествено обяви, че цената на газа намалява с над 40 процента и че хората ще почувстват това. Оказа се, че месец и половина по-късно, гражданите не са усетили нищо. Нещо повече за Великден Топлофикациите поискаха увеличение на цената на парното.

Това каза възмутена по БТВ Мая Манолово от „Изправи се.бг“.  Питам на Велики четвъртък кога гражданите ще усетят това намаление? Става дума за надвзети суми на гражданите за над 150 млн. лева. Хората са донори на държавата, хората са безлихвени кредитори на държавата.

baner-zdrave

В тази ситуация се иска увеличение на цената на парното и енергийният министър отказва да се ангажира и да наложи мораториум върху тези сметки. Призовавам премиерът Борисов, който се обяви спасител от мигрантите и коронавируса, сега да ни спаси от високите цени на топлофикациите. От такива спасители Господ да ни пази.

Слушах какво говорят Топлофикациите и те говорят неистини. Няма причини за увеличаване цената на парното и тока. Токът не бе намален от първи април.

Държавата с помощта си превръща хората в длъжници и в клиенти на колекторските фирми. Най-уязвимите групи са оставени да се оправят сами. Тук трябва да се кажат долри думи за работата на Щаба. Но с икономическите мерки държавата отчайващо закъснява. Нама никакъв план за изход от кризата. Все някога ще свърши. Ще трява да знаем дали всички ще сме на социални помощи или отиваме на работа.

източник: frognews.bg

Business Here

Мая Манолова за Борисов: От такива спасители Господ да ни пази 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Иванов: Няма да се допуска безцелно движение на хора по празниците

() Контролът на КПП-тата ще бъде засилен по време на четирите почивни дни От направените на случаен принцип проверки на над 9000 деклараци на КПП-тата са установени множество нарушения. 641 лица, които са посочили основание „отиване на работа“ нямат сключени договори за трудова дейност. 80 лица са посочили, че отиват на […]
иванов