Манолова организира протест: Да се изправим, за да станат от главите ни

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
manolova

Заедно да се изправим! Бъдете един от всеки десет, които ще седнем, за да станат те от главите ни. Това заяви председателят на „Изправи се.БГ“ Мая Манолова.

baner-zdrave

Седящият протест ще се проведе от 11:00 ч. на 23 май пред Министерски съвет.

Протестът се организира от Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ и „Системата ни убива“. В протеста ще участват привърженици на двете формации от София, но и от други населени места, заяви за телевизия Евроком Манолова.

Организаторите са осигурили столове за протестиращите, за да се изпълнят изискванията за социална дистанция. Очаква се протестът да бъде воден от Мая Манолова, а говорители на протеста ще бъдат активисти на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“, на организациите, членуващи в платформата и на Системата ни убива. 

Исканията на протеста са за справедлива подкрепа на малкия и среден бизнес, на който в момента се предлагат предимно кредити, за прекратяване на непрозрачното и еднолично харчене на държавен ресурс и срещу отказа на правителството да подкрепи обикновените граждани и домакинствата. Протестът е и срещу безконтролното увеличаване на цените на парното, тока, природния газ и водата. Протестиращите ще се обявят и за ясна пътна карта на властта за справяне с епидемията от безработица и верижните фалити на малки и средни фирми. Освен седящия протест ще организират и автошествие, сподели още председателят на „Изправи се.БГ“.

Business Here

източник: eurocom.bg

Манолова организира протест: Да се изправим, за да станат от главите ни 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Независимо разследване за Иванчева и Петрова се иска с петиция до ЕК, която всеки може да подпише онлайн

() Петиция до Европейската комисия за независимо разследване на обвиненията за подкуп към Иванчева и Петрова започнаха убедените в тяхното набедяване граждани и бивши колеги в Община „Младост”. Адвокат Николай Хаджигенов поиска от съда пряко излъчване на последното заседание на втора инстанция, което е насрочено за утре. Всеки, който има […]
peticiq_ivancheva_petrova_cover