Мая Манолова: Очаква ни огромна безработица!

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
мая-манолова

Телефонът в приемната на Мая Манолова прегрява, обаждат се от различни браншови организации!

baner-zdrave

Хората в страната са силно притеснени като стотици хиляди остават без работа, притеснени как ще си плащат сметките, заемите и как ще посрещат нуждите си. Мая Манолова изгради структури на „Изправи се БГ“ в цялата страна, но тя няма физическата възможност да даде решение на проблемите на тези хора.

Истината е, че тези проблеми са породени от правителството и така на създадената ситуация и това е грижата за гражданите. Мая Манолова бе омбудсман и хората разпознават в нейно лице защитник на слабите и онеправданите и затова я търсят, но тя е носител на промяната на модела, а не модела, който ви управлява.

Естествено тя няма да спре да акцентира върху проблемите един от един по важност и да предлага законови промени, да предлага решения тя и екипът и, но Мая Манолова не е във властта и няма инструментите на властта да решава, а тя може да предлага, да съзира, да натиска и да отстоява.

Именно затова трябва обществен натиск на службите да си свършат работата и хората да почустват сигурност и стабилност, но за жалост правителство създава проблеми, а не ги решава и както е правило досега то финансира проблемите не ги решава, а хората очакват отговорност и решения!

Business Here

източник: bulpress.bg

Мая Манолова: Очаква ни огромна безработица! 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Путин пуска всички жители на Русия в отпуска

() Руският президент Владимир Путин обяви следващата седмица за неработна в страната. Президентът на Русия Владимир Путин направи обръщение към гражданите във връзка с разпространението на новия вид коронавирус. Благодарение на предварително предприетите мерки, засега в страната успяват да удържат разпространението на заболяването, подчерта той. Но Русия не е в състояние да се изолира от заплахата дори и само […]
путин