Мутафчийски прекалява! Ще доведе до гражданско неподчинение и бунтове с решение да известяваме с SMS, за да излезем веднъж на три дни!

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
мутафчийски

Мутафчийски прекалява! Ще доведе до гражданско неподчинение и бунтове с решение да известяваме с SMS, за да излезем веднъж на три дни!

baner-zdrave

Генерал Мутафчийски, като шеф на кризисния щаб, започна да прекалява в опита си да предпази лошата ни здравна система. Сега е в паника, че няма да може да лекува тежко болни, а до преди месец се подиграваха на лекари и медицински сестри.

Сега приличащия на Годжи от Шоуто на Слави Трифонов съвсем си повярва и реши, че излизането от къщите ни ще става само, ако предупредим с SMS и то веднъж на три дни за пазар или аптека, като пак изключение прави разхождането на кучета.

Колкото и да е тежко положението обаче, няма как мислещите хора да се съгласят на подобен диктат, в който им погазват основни права. Господин Мутафчийски трябва да знае , че въпреки експеримента, който си правят с интелигентността на народа и до колко могат да го мачкат, следене чрез телефоните е равносилно на подслушване.

Подобна мярка ще бъде интересна за съда в Страсбург и може да се обединят искове на граждани в едно дело срещу държавата. Разрухата на здравната ни система не трябва да е на гърба на хората,

Business Here

а виновниците да си понесат последствията, иначе рискуват гражданско неподчинение, което ще прерасне в бунтове, но явно не си дават сметка.

източник: alarmanews.com

Мутафчийски прекалява! Ще доведе до гражданско неподчинение и бунтове с решение да известяваме с SMS, за да излезем веднъж на три дни! 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Българка в Испания: Не е вярно, че са пръснати €500 млн. за бързи тестове

() Българка, която живее в Испания, изобличи ген. Венцислав Мутафчийски в манипулиране на факти около световната пандемия от коронавирус, видя Lupa.bg. Ето какво написа Мая Тошева на своята стена във фейсбук: „Вчера Генерала каза една лъжа, която аз, като живееща в Испания, не мога да подмина, а тя беше: „В […]
mutafchiiski