МВР крие самоличността на шофьорката-„камикадзе“, не е тествана за алкохол и наркотици

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
viber_image_2020-08-17_22-18-56-1000x500
Скъпи приятели! В 4.00 тази сутрин се върнах бесен от 1-во РПУ. Бях упълномощен от задържания Г.Г. В обясненията, които даде, се съдържаха данни за терористичен акт или опит за убийство, извършено на 18.08.2020 от водача на автомобил СА 8594 СР на площада пред Румънско посолство.

Въпросната жена е била разпитана от полицай Атанас Груев и освободена, без да е извикана пътна полиция, без да й е взета задължителната проба за алкохол и наркотици и без да е записана в дневника на РПУ.

baner-zdrave

След 2 часово унизително чакане с цел да подам сигнал срещу тази жена, с цел освидетелстването й за упойващи вещества и стартиране на производство за опит за убийство, Груев и началника му Стоянова категорично отказаха да разкрият името на шофьора, което в нарушение на правилата за пропускателен режим в МВР не е отразено и дневника.

Моля всеки, присъствал на инцидента да ми изпрати видео или изявление на ostavkaborisovgeshev@gmail.com за да подготвя сигнал до прокуратурата, МВР и агенцията за закрила на детето.

Скъпи приятели! В 4.00 тази сутрин се върнах бесен от 1-во РПУ. Бях упълномощен от Задържания Г.Г., В обясненията,…

Публикувахте от Mincho Spasov в Вторник, 18 август 2020 г.

Снимка и заглавие: Либерта

МВР крие самоличността на шофьорката-"камикадзе", не е тествана за алкохол и наркотици 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО КАК "БЕЗЗАЩИТНА МАЙКА" С ДЕЦА В КОЛАТА, ГАЗИ МИРНИ ПРОТЕСТИРАЩИ

() Ето как „беззащитната майка“ буквално прегазва тълпата мирни протестиращи, които я увериха, че ще бъде пропусната, да обърне колата, но въпреки това тя реши да форсира управляваният от нея автомобил и да премине през блокадата. Питаме се нормална майка би ли решила да премине през хора, когато в колата […]
герб