На 7 май пада извънредното положение

Споделете тази статия с вашите приятели!
()
боко

Извънредното положение ще бъде отменено на 7 май, но много преди официалното обявяване ще бъдат отворени моловете и заведенията на открито. Информацията не е потвърдена официално засега.

Ще бъдат премахнати и КПП-тата на изходите на областните градове и това вероятно също ще се случи по-рано.
Властта се е притеснила, че в крайна сметка дългото стоене у дома без работа и доходи ще се окажат много по-сериозен проблем, отколкото жертвите от коронавируса.
Междувременно вече се събира подписка в подкрепа на ген. Мутафчийски. Журналисти искат шефът на ВМА отново да се върне на сутрешните брифинги в Министерския съвет.
Липсата на сутрешния брифинг породи слухове за остър конфликт между премиера Бойко Борисов и шефа на Националния оперативен щаб ген. Венцислав Мутафчийски.
Вчера премиерът нареди на здравния министър да отмени задължителното носене на маски на открито, въпреки че няколко часа по-рано ген. Мутафчийски обяви, че ще настоява МВР да засили проверките и да налага повече глоби, защото хората масово са спрели да носят маски.лупа

източник:plovdivmedia.bg

На 7 май пада извънредното положение 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

Как депутатите продължиха да получават пари, но принудиха други да се откажат от заплатите си

() Намерен е начин да получаваш близо 3000 лева месечно, след като публично си се отказал от заплатата си. Намерен е и начин да лишиш от заплата някого, без да имаш правото на това – като го накараш сам да го поиска. Звучи ви абсурдно ли? Историята обаче е истинска. […]
депутати
BulgarianEnglish