Охранители бутат и блъскат в морето бившият правосъден министър Христо Иванов (видео)

Споделете тази статия с вашите приятели!
0
(0)

Бившият министър на правосъдието и настоящ лидер на “Демократична България” беше блъскан от охрана на резиденция “Росенец” известна още като “летните Сараи” край Бургас.

При опит да слязат на брега с документ от областния управител на Бургас, че тази част от брега по закон е публична държавна собственост, политикът, заедно с други членове на “Демократична България” е посрещнат от охраната, която не желае да се легитимира, нито да съобщи дали е част от НСО, дори пред пристигналите по-късно на място полицаи.

Охранителите прилагат сила и избутват бившият министър на правосъдието и другите слезли заедно с него на брега в морето, изтласква лодката им и дори заплашват, че ще я спукат и те “Ще си остана там”!

Публикувахте от Hristo Ivanov в Вторник, 7 юли 2020 г.

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

Претърсват дома на Илия Златанов

0 (0) Спецакция на в дома на бизнесмена Илия Златанов. Полицейски части нахлуха в къщата, намираща се на “Симеоновско шосе” 192А. Към този момент не е ясно какво точно търсят.  На място дъщерята  на Златанов коментира зад камера пред  екип на “Евроком”, че е видяла за кратко бившия шеф на […]
златанов
BulgarianEnglishGreek