Росен Плевнелиев отправи тежки обвинения към президента Румен Радев

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
роско

Бившият президент Росен Плевнелиев за пореден път нападна в публичното пространство държавния глава Румен Радев.

baner-zdrave

Той твърди, че БСП и Радев са виновни, че няма да получим пари от Европейския съюз, защото заради тях не сме били в Еврозоната и механизма.

Ако сега бяхме в “чакалнята” (на Еврозоната), България щеше да получи голяма финансова помощ. Сега ще се оправяме сами. Икономиката ни няма бързо да се възстанови. Известно време ще постоим на дъното. Най-малко три месеца ще са нужни за социална изолация, а в цялата си фаза тази криза ще трае още две години“. Това заяви пред телевизия  “България он ер”  (Bulgaria ON AIR) Росен Плевнелиев.

Намираме се в здравна, но и икономическа криза, която задминава тази от 2009 година. Възстановяването на икономиките ще стане поне за 2-3 години“, коментира Плевнелиев. Той продължи с острите си коментари по отношение на президента Румен Радев:

Президентът води малките си битчици за власт, а трябваше да е част от решението. От първата му реч досега имаше само констатации, но не и решения и предложения. Президентът се заиграва със страховете на хората“, заяви Росен Плевнелиев.

Business Here

източник: cherveno.bg

Росен Плевнелиев отправи тежки обвинения към президента Румен Радев 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Общината и съветниците посягат на парите за онкоболни. Взимат им 600 000!

() Изключително интересна сесия се очертава утре, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Някои от точките са скандални и се очаква да срещнат бурни дискусии и отпор от страна на здравомислещите съветници. Такава определено е точката, с която се очаква да прехвърлят огромна сума от КОЦ-Пловдив към общината. Но нека да започнем подред, […]
Здравко-и-Здравка