Полицаи задържаха Минчо Спасов заради опита за блокада на столичното метро

Споделете тази статия с вашите приятели!
()
mincho_spasov

Адвокат Минчо Спасов е бил задържан преди минути от столичната полиция. Той е бил арестуван в района на ул. ”Аксаков” и е бил отведен в Първо РУ.

Пред управлението се намират Мая Манолова и Татяна Дончева.

По информация на СДВР причината за ареста е опита за спиране на столичното метро. От там обаче отказват да потвърдят дали става дума за Минчо Спасов.

Припомняме, че преди няколко дни по идея на адв. Спасов бе стартирана инициатива „Ракетна атака срещу сградата на ВСС“. Той е организирал велосипедисти да отидат пред сградата на ВСС, за да направят „атаката“. На отделни листове са изписани имената на всички членове на ВСС, които са гласували за Иван Гешев за главен прокурор. Те ще бъдат сгънати под формата на ракети и запратени срещу сградата в знак на протест за избора му.

Пропомняме още, че Спасов бе пред сградата на Народното събрание тази сутрин, когато протестиращи се опитаха да блокират достъпа до сградата на парламента.

източник: frognews.bg

Полицаи задържаха Минчо Спасов заради опита за блокада на столичното метро 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

Румен Чолаков: Борисов снове в Брюксел като просяка на Европа

() Изведнъж разбрахме, че Бойко Борисов е гол и няма да се откажем да го свалим от власт и да променим България. Ние имаме много по-големи изисквания от това нашият министър-председател, когато е в Европа, да снове като просяка на Европа. Той е възприел като гордост и като тактика за […]
румен-чолаков
BulgarianEnglish