Правителството на Борисов използва кризата за далавери

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()

Нинова

Алтернативата е: малки кредити само за българско производство

baner-zdrave

Уважаеми българи, докато ви облъчват с ежедневни пиар акции, управляващите ще продължават да крадат вашите пари. Използват кризата и страховете ви за далавери. И маскират грабежа като антикризисни мерки. Една от тях е увеличаване капитала на държавната банка за развитие със 700 млн.,които “уж” ще помагат на малкия и среден бизнес. Но банката финансира със 75 млн. колекторска фирма с приходи от 2000 лв годишно.

Сигурна съм, че това е принос в световната икономическа наука и практика- с антикризисна мярка за помощ на икономиката да наливаш пари във фирма за събиране на кредити. През годините, откакто съществува, ББР се превърна от банка на дребния бизнес в банка на олигарсите. Държавният ресурс, тоест вашите пари се изливат в техните джобове под вещото “управление” на Борисов.

Как трябва да стане? Алтернативата е: слагане лимит на кредита за една фирма- например един милион (след разговори с малкия и среден бизнес какъв лимит би им бил полезен). Определяне на критерии за кандидатстване само за малък и среден бизнес и само за БЪЛГАРСКО ПРОИЗВОДСТВО. В цял свят в момента отговорните държавници стимулират националните си икономики. Неслучайно и Европейската комисия промени критериите за държавна помощ.

Сега е най-удобният момент да се инвестира в българското, родното. Стига да искаш да правиш икономика, а не далавера.

Business Here

Корнелия Нинова, FB

Правителството на Борисов използва кризата за далавери 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Татяна Кристи: Хайде Горанов да каже на Тръмп, че е калпазанин!

() Чух арогантното недоразумение Горанов как казва, че няма как да се помогне „на фалиралите калпазани от вчера.“ Подобни политици трябва да накарат най-после българите да се задъхват от гняв. Ако това негово изказване се преведе на английски, а то сигурно ще стигне до англоговоряща преса или поне до дипломатите, […]
kristi