Правителството няма да подаде оставка

Споделете тази статия с вашите приятели!
()
боко

Коалиционният съвет между ГЕРБ и Обединени патриоти приключи. Той идва на фона на обявеното вчера решение на ГЕРБ да бъдат поискани оставките на министрите Владислав Горанов, Младен Маринов и Емил Караниколов. По-рано зам.-председателят на Народното събрание и лидер на НФСБ обясни, че е научил за решението от медиите.

„Обсъдихме актуалната ситуация и се обединихме около няколко решения. Първото от тях е, че коалицията запазва своята стабилност и в този състав ще продължи управлението до завършването на мандата“, посочи Симеонов по време на изявление след съвета.

Според него най-важното в момента е вотът на недоверие да бъде преодолян. Едва след него ще бъдат приети оставки и ще се правят промени в правителството, допълни председателят на НФСБ.

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов единствено коментира, че вотът на недоверие няма да мине, но оставки ще има.

източник: eurocom.bg

Правителството няма да подаде оставка 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

СКАНДАЛНО ВИДЕО С ПАЧКИТЕ В ЧЕКМЕДЖЕТО НА БОРИСОВ!

() За всички, които пожелаха шкафчето – ето го отново – този път и във видео-епизод. Има и нови пачки с номерца на банкнотки… Как ще оцените статията? Кликнете на звездичката, за да оцените Гласувай Average rating / 5. Vote count: Последвай ни и във фейсбук
пари
BulgarianEnglishGreek