Премиерът гневен: Какво общо имам аз с „Левски“, за да ми се пращат писмо? Ще го скъсам!

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
боко

Министър-председателят Бойко Борисов заяви, че няма намерение да отговаря на писмото от ръководството на Левски и ще го изхвърли. За пореден път той подчерта, че няма нищо общо с акциите на „сините“.

baner-zdrave


„Какво общо имам аз с Левски, за да ми се пращат писма? Не се интересувам изобщо. Няма да коментирам тази тема. Вие се излагате! Те нарочно го правят и вие им ставате ретранслатор после и се обиждате. Какво общо имам аз? Някой, ако е искал да направи добро на Левски, ще предаде на Наско Сираков още веднага акциите и ще приключи темата“, заяви Борисов от Пазарджик.


Ръководството на Левски прати писмо до Министерски съвет, за да получи отказ от Борисов да приема джиросаните му преди дни акции, представляващи 86,6% от собствеността на клуба.


„Ще го скъсам и ще го хвърля в коша, защото нямам нищо общо с това. Ще дойдете да ме питате хвърлено ли е. Заповядайте утре ще ви кажа, че съм го хвърлил. От София дотук бихте път?!“, беше категоричен министър-председателят пред медиите.

източник: /epicenter.bg

Business Here

Премиерът гневен: Какво общо имам аз с "Левски", за да ми се пращат писмо? Ще го скъсам! 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Протестиращите срещу президента си глътнаха езиците! Видео

() Днес се случи нещо много интересно. Докато кротко си играеха на карти, покрай палатките на протестиращите срещу президента се появи……Президента!  Румен Радев се ръкува с „протестиращите“ срещу него, а те горките си бяха глътнали и езиците и граматиката!                        […]
протест