Президентът призова: Връщане към нормалния живот колкото се може по-скоро!

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)
радев

„Връщане към нормалния ритъм на живот колкото се може по-скоро. Вече предупредих – в един момент гладът може да надделее над страха! Трябва да се разшири обхватът на тестване. Фокусирането върху коронавируса не трябва да възпрепятства достъпа до зравеопазването на хронично болните. Нужни са ясни и ефективни мерки в полза на пострадалите.

Част от сегашните мерки се определят като недостатъчни и неудачни. Икономическите мерки не достигат до малкия и среден бизнес. Когато държавата предлага ограничения, тя трябва да предложи и компенсации. Реалната помощ е безвъзмездната, а не да се предлагат заеми“.

Това каза преди минути държавният глава Румен Радев на „Дондуков“ 2 по време ан изявление по повод предложението на Министерския съвет до Народното събрание за удължаване на срока на обявеното извънредно положение в страната.

източник: plovdiv24.bg

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Next Post

Радев: Хората в нужда очакват помощ, а не оферта за заем! Формулата 60 на 40 на практика трудно приложима (ВИДЕО)

0 (0) „Пандемията изисква решителни мерки! Повечето българи ги приемат с разбиране, считам обаче, че правителството дължи на обществото убедителна информация за ефекта от извънредното положение, през първия месец на неговото прилагане. Управленските решения, следва да се вземат на достоверни и всеобхватни данни. Извънредните ограничения, забавят ръста на заболеваемостта, но […]
radev

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.