Протестен палатков лагер пред президентството срещу Радев

Споделете тази статия с вашите приятели!
0
(0)
радев

Според недоволните президентът не е обединител на нацията

Протестен палатков лагер вдигнаха пред президенството. Недоволните искат оставката на президента Румен Радев. Според тях той не е обединител на нацията. 

Те ще започнат и подписка за импийчмънт срещу Радев.

протест1
протест2

„Този палатков лагер е символ на нашето несъгласие с действията на президента Румен Радев. Той постоянно насажда негативизъм и разединение в нацията. Вместо конструктивни предложения и призиви за обединение, ние слушаме постоянно мъмрене от негова страна. В крайна сметка целият свят е в икономическа криза. Всички заедно трябва да излезем от тази криза. Не можем да го направим нито с нови избори, нито с война от тази ситуация“, казва представител на недоволните пред Президентството пред сайтa Глас.бг.

Въпреки препоръките на полицията хората да си тръгнат, те остават пред президентството докато не се изпълнят техните искания.

източник: eurocom.bg

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

КОЙТО СЕ ДОБЛИЖИ ДО БОРИСОВ, ИЗГАРЯ

0 (0) Пиар експериментът „Нов генерал за президент” приключи безславно. Борисов има хардуерен проблем. Хем много му се иска някой да засенчи популярността на Президента Радев, хем в случай, че нещо подобно започне да се случва, започва силно да се изнервя и накрая вижда в претендента заплаха за собствената си […]
борисов
BulgarianEnglishGreek