Скандал в ГЕРБ-Пловдив: Подаден е доклад за корупция

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
герб

Бившият зам.-кмет на район „Северен“ в Пловдив Лариса Кътова е внесла доклад срещу доскорошния си шеф Стоян Алексиев, в който го обвинява в завишаване на стойностите на обществени поръчки, съобщава ПловдивПрес. Според нея отстраняването ѝ от поста се дължи на отказ да подпише документите за ремонт на детска площадка на ул. „Борба“, възлизаща на 28 хил. лева. 

baner-zdrave

Според бившата зам.-кметица платеното там е поне два пъти над реалните стойности.

На последните местни избори Кътова беше избрана за общински съветник, но напусна местния парламент срщу пост в изпълнителната власт, за да влезе Александър Държиков. Така Кътова остана зам.-кмет в „Северен“, а Алексиев със своя заповед й възложи да подписва обществените поръчки до 50 хил. лева, за които не се изисква конкурс. Тя обаче се възпротивила да слага подписа си върху документи, заради който един ден може да е следствена, обясниха чиновници от района, запознати със скандала.

източник: eurocom.bg

Скандал в ГЕРБ-Пловдив: Подаден е доклад за корупция 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Елена Йончева: Следват тежки процедури срещу Бойко Борисов и неговото правителство

() Работим да има дебати за ситуацията в България в пленарната зала на Европейския парламент още този месец. Оттам нататък следват тежки процедури, които ще бъдат насочени срещу Бойко Борисов и неговото правителство, неговото управление, не срещу българските граждани, обяви евродепутатът от БСП Елена Йончева в интервю за предаването „Студио […]
ioncheva