СКАНДАЛ за ОСТАВКА: Бойко два дни подред на лов с охрана от НСО в парка на Вальо Златев! После купони до зори, докато народът стои заключен!

Споделете тази статия с вашите приятели!
4.4
(7)
бо-сме

Супер скандал, достоен за оставка на целия кабинет на Бойко Борисов!

Докато българите стоят заключени по домовете, със забрана да разходят децата си в парка, докато полицията преследва народа с глоби по 300 лева за ходене до магазина без маска, докато кризата, предизвикана от крутите мерки, повиши цените на всички стоки и близо 90 000 българи останаха без работа какво прави премиерът-слънце? Ходи на лов с охрана от НСО, при това два дни подред – петък, 24 април и събота, 25 април!

За негов срам Бойко, в компанията на зам.-министъра на регионалното развитие Николай Нанков, два дни подред са стреляли по дивеч в ловното стопанство на олигарха Валентин Златев „Паламара”, а след ловните излети са спретвали диви купони с алкохол и мезета като жертвоприношение за блокираната по карантина България.

Ако и тази грандиозна издънка на министър-председателя не е достойна за оставка, явно заслужаваме съдбата си.

Новината че Бойко, докато ни облъчва от телевизора как не трябва да шаваме, защото ще „викам труповозките”, се забавлява с убийства на животни, съобщи на стената си Лъчезар Димов, който научил за супер скандала от свой приятел с контакти във властта.

Фрапиращо е още, че мераците да убива дивеч в стопанството на своя авер от Правец Валентин Златев, са осъществени под зоркото око на бодигардове от Националната служба за охрана, която е на подчинение на президента Румен Радев.

facebook

Дари ще се намери журналист на сутрешните брифинги, който да попита премиера как така на народа му е забранено да се движи свободно под угрозата от коронавирус, а на него и настоящата му дружка от кабинета Николай Нанков (който присъства на всички пиар разходки с джипа, докато премиерът-слънце наглежда как върви сторежът на магистрала „Хемус”, б.ред.) им е позволено да обикалят горите с пушки в ръце, докато ги охраняват държавните гардове? Надали.

Ето какво пише Лъчезар Димов:

Бях се зарекъл да не влизам във ФБ, ама то не се издържа – звънна ми един приятел от България да пита как е карантината в Чехия, щото в милата БГ територия на хората им е забранено да ходят в паркове и градинки, докато бамбашията Boyko Borissov си ходи със служебния ескорт на лов в ловния парк „Паламара“ на Вальо Златев, а му домакинства Бейзи, дето го изхвърлиха от ДПС, че си е легнал с ГЕРБ…

boko
Ловците под сурдинка си имат уважението…

Агент „Гоце“ и той така ходеше да бракониерства, а уж бил по работа в чужбина.

Дали „независимият президент“ Румен Радев знае или се интересува, къде са били колите на уж подопеченото му НСО в петък (24.04.2020) до към 2 часа сутринта и после в събота (25.04.2020) от 6:00 до 9:30 сутринта? На обход на строежа на „Хемус” или в ловното стопанство на Валенцето Златев? И дали не са ловували на чист въздух, разбира се с маски и шлемове, спазвайки социална дистанция?

Свински черва сте, все по-нагли и по-нагли…

Според информацията, домакин на лова по време на чума бил Бейзат Яхя, доскоро кадровикът на ДПС в Делиормана, известен и с близките си отношения с ГЕРБ, когото в управляващата партия наричат ласкаво „Бейзи“.

Яхя е председател е на УС на Североизточно държавно предприятие и зам.-шеф на едно от най- грижливо подпомаганите ловни стопанства – „Паламара“, собственост на бившия шеф на „Лукойл” Валентин Златев. Именно тук Борисов и Нанков се забавляват, докато България е хваната в клещите на извънредното положение.

ДПС обаче излезе с достойнство от скандала, като преди ден изрита позорно Бейзат Яхя от партията.

Сега е време и България да покаже доблест, като натири самозабравилия се пожарникар, по нещастно стечение на обстоятелствата три пъти премиер на страна от Европейския съюз.

източник: narod.bg

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 4.4 / 5. Vote count: 7

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

Картофи по 8 лева, какво става с цените

4.4 (7) Промените в цените през последните седмици се дължат най-вече на недостатъчно доставки „Имаше съботно-неделни вариации, имаше и пресни картофи по 8 лева, в момента са 2,40. Това не доведе до нещо особено, Главна характеристика на пазара в момента е една много сериозна стабилност”, заяви в „Събуди се” по […]
770-434-pazar-dimityr-petkov-sofiia-tyrzhishe-koronavirus-kovid-maski-tyrgovci-zelenchuk
BulgarianEnglishGreek