СКАНДАЛ! Затова ли отнеха бизнеса на Божков!? Държавното тото се сдружи с „Ефбет“!

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
тото

На пореден скандал в държавата се натъкна 7DniSport.bg!

baner-zdrave

Оказва се, че национализирането на бизнеса на Васил Божков не е случайно. Няколко месеца, след като това стана факт, Държавното тото се сдружи с основния доносник срещу олигарха – Цветомир Найденов!

От няколко седмици в страната никнат общи букмейкърски пунктове между двете уж конкурентни хазартни компании. Те са основно кафенета под марката „Ефбет“, в които срещу процент, се разпространяват и хазартните продукти на държавното тото!

Колаборацията е тотално антиморална и разкрива защо Цеките и кукловодите им от държавната олигархия в лицето на Борисов и Пеевски, се хвърлиха да отнемат бизнеса на собственика на Левски.

Като мишка се е скрил и бившият вицепремиер Валери Симеонов, друг използван за острие от премиера и Шиши. Той обеща, че повече няма да се продават навсякъде талони за търкане. Сега изглежда като кръгъл идиот. Талони вече се продават в някои от големите вериги магазини, а явно се завръщат и на улицата чрез кафенетата на „Ефбет“.

Business Here

източник:7dnisport.bg

СКАНДАЛ! Затова ли отнеха бизнеса на Божков!? Държавното тото се сдружи с „Ефбет“! 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Иван Гарелов: Корнелия Нинова е най-последователният противник на властта

() “Корнелия Нинова принуди противниците си вътре в партията да се самопобедят“, категоричен е известният журналист Иван Гарелов. „Те бяха за контакти с ГЕРБ, кръгла маса, преговори, докато тя, със своята непримирима позиция, се оказа най-последователната противничка на властта“, пояснява мнението си един от доайените на родната журналистика. Според Гарелов […]
гарелов