Скандирания “Оставка” и освирквания по време на официалните речи за Съединението (ВИДЕО)

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
plovdiv

Пререкания сред протестищите и други граждани по време на речите

baner-zdrave

Екскортираха мъж, който крещя обиди по адрес на президента Румен Радев

Бурни скандирания “Оставка” и освирквания белязаха речите на голяма част от официалните лица по време на честването на Съединението на Княжество България и Източна Румелия в Пловдив. Голяма част от пловдивчани, участвали в протестното шествие от площад “Централен” до площад “Съединение” присъства на на речите, след като преминаха щателните проверки на КПП-тата. Други още от по-рано бяха заели местата си пред паметника.

Най-бурно бе освиркан кметът на Пловдив Здравко Димитров. Дюдюканията намаляха при речта на президента Румен Радев. Сред публиката обаче се забелязаха интересни пререкания между подкрепящи президента и негови противници. Имаше известно напрежение между двете групи, но се стигна само до словесни пререкания. Сред публиката бе и актьорът от Габровския театър Дилян Михайлов, който заяви, че е уволнен, заради участие в протестите. Той бе сред главните участници в пререканията, като активно скандираше в подкрепа на президента “Радев, Радев!”.

Пререкания между протестиращите

Публикувахте от Под тепето (www.podtepeto.com) в Неделя, 6 септември 2020 г.

Най-сериозно напрежение се предизвика при бурно скандиране от един от протестиращите. Той крещеше обидни реплики по адрес на Румен Радев, но бързо бе екскортиран. Няколко цивилни също му отговориха, но до сериозен конфликт не се стигна.

Business Here

източник: podtepeto.com

Скандирания “Оставка” и освирквания по време на официалните речи за Съединението (ВИДЕО) 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

ВАСИЛ БОЖКОВ КЪМ РАБОТОДАТЕЛИТЕ: ХУНТАТА ЩЕ ВИ ОТНЕМЕ ВСИЧКО, АКО НЕ Ѝ СЕ ПРОТИВОПОСТАВИТЕ

() “Работодателите в България преживяват най-мракобесните времена след 9.9.1944г. За чуждите инвеститори страната ни е сигурен начин да загубят парите си. Едрият бизнес е или заграбен, или унищожен. Пеевски и Борисов го заличиха. Над 30 000 човека останаха без работа само след незаконните действия срещу компаниите ми.Обръщам се към представителите […]
Васил-Божков-Дубай