Скандирания “Оставка” и освирквания по време на официалните речи за Съединението (ВИДЕО)

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)
plovdiv

Пререкания сред протестищите и други граждани по време на речите

Екскортираха мъж, който крещя обиди по адрес на президента Румен Радев

Бурни скандирания “Оставка” и освирквания белязаха речите на голяма част от официалните лица по време на честването на Съединението на Княжество България и Източна Румелия в Пловдив. Голяма част от пловдивчани, участвали в протестното шествие от площад “Централен” до площад “Съединение” присъства на на речите, след като преминаха щателните проверки на КПП-тата. Други още от по-рано бяха заели местата си пред паметника.

Най-бурно бе освиркан кметът на Пловдив Здравко Димитров. Дюдюканията намаляха при речта на президента Румен Радев. Сред публиката обаче се забелязаха интересни пререкания между подкрепящи президента и негови противници. Имаше известно напрежение между двете групи, но се стигна само до словесни пререкания. Сред публиката бе и актьорът от Габровския театър Дилян Михайлов, който заяви, че е уволнен, заради участие в протестите. Той бе сред главните участници в пререканията, като активно скандираше в подкрепа на президента “Радев, Радев!”.

Пререкания между протестиращите

Публикувахте от Под тепето (www.podtepeto.com) в Неделя, 6 септември 2020 г.

Най-сериозно напрежение се предизвика при бурно скандиране от един от протестиращите. Той крещеше обидни реплики по адрес на Румен Радев, но бързо бе екскортиран. Няколко цивилни също му отговориха, но до сериозен конфликт не се стигна.

източник: podtepeto.com

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Next Post

Всички знаят, никой не говори. Как Иван Гешев заживя в резиденция "Бояна"

0 (0) Разследване на Полина Паунова за "Свободна Европа" Главният прокурор Иван Гешев живее в Дом 5 на държавната резиденция “Бояна”. Комплексът традиционно подслонява президентите, премиерите и някои председатели на Народното събрание. През последните 30 години не е известно в "Бояна" да е живял представител на съдебната власт. Новият адрес […]
d0b2d181d0b8d187d0bad0b8 d0b7d0bdd0b0d18fd182 d0bdd0b8d0bad0bed0b9 d0bdd0b5 d0b3d0bed0b2d0bed180d0b8 d0bad0b0d0ba d0b8d0b2d0b0d0bd

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.