Ставаме все по-просташка държава, Борисов овладя всички медии! (ВИДЕО)

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
тиквун

Нашият премиер е изнервен, има нужда от психологическа помощ! Публична тайна е, че раздава футболните отбори, коментира Иван Бакалов

“Нашият премиер е изнервен, има нужда от психологическа помощ. Борисов овладя всички медии – с морков и тояга, а сега се дразни от тези журналисти, които са извън контрола му, както и от социалните медии”, това заяви журналистът Иван Бакалов в последния брой на предаването „Тук и сега със Светла Петрова“.

baner-zdrave

„Замислят ли се неговите фенове в каква държава живеят? Какъв пример дава на децата ни този премиер? Ставаме все по-просташка държава“, добави Бакалов.

”Васил Божков извади доказателства за нещо, което бе публична тайна – че неговите хазартни игри издържаха Нова ТВ. Стана ясна и друга публична тайна – че неговият бизнес бе подкрепян от властта. Той получава „пълен съпорт“ от Комисията по хазарта! От всичко публикувано досега от Васил Божков става пределно ясно, че премиер и министър оказват натиск върху двама бизнесмени – единият да финансира телевизията на другия, която телевизия обслужва властта. Това е чл.143 от НК – тежко престъпление, лишаване от свобода от пет до петнадесет години. Това е престъпление, което е пред очите на цялото общество,” добави той.

“Публична тайна е, че Бойко Борисов раздава футболните отбори. Той вика бизнесмени и им раздава отбори” категоричен е Бакалов.

„Здравната система на България е пробита. Всички болници са търговски фирми с директори-милионери и медицински сестри с триста лева заплата. Цялата здравна система е порочна и трагична и трябва да се смени. Публичният образ на ген. Мутафчийски бе развенчан от интервюто с Миролюба Бенатова, там се видя другото лице на генерала – брутално и отблъскващо,”смята още Иван Бакалов.

Business Here

Журналистът коментира решението на правителството да стане търговец на горива: „100 бензиностанции, които ще струват 300-400 млн. Това са поръчки, доставки… Това е огромна корупционна сделка. Абсурдно е дясно правителство да прави държавни бензиностанции.”

Segabg.com

източник: anteni.eu

Ставаме все по-просташка държава, Борисов овладя всички медии! (ВИДЕО) 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Защо столът на Бойко Борисов се тресе като при земетресение при въпрос от Станислав Балабанов (ВИДЕО)

() Столът зад Бойко Борисов се тресе все едно има силно земетресение, когато му се налага да отговори на въпроси на Станислав Балабанов от тв 7/8. Видно е, че Борисов го клати в продължение на няколко минути без да спре. Ето какво пише журналистът: „Два въпроса към премиера Бойко Борисов!Какво е мнението […]
big_big_0000429274-article2_2_6e7