Стоян Тончев: Не трябва да минаваме към избори без служебен кабинет

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
стоян-тончев

Всеки един протест, чието ясно и категорично послание и искане не е свързано с оставката на Борисов и сформиране на служебен кабинет, само губи гражданската енергия.

Вие, протестиращите пред БНТ, не знаете ли, че ако Кошлуков подаде оставка сега, ще бъде заменен с друг „Кошлуков“? Кое не ви е ясно?!
Към останалите – защо сте се разделили на „пред НС“ и на „в „Триъгълника на властта“? Нима не осъзнавате, че това работи в интерес на политическата мафия и мутро-олигархията??!

baner-zdrave

Ето затова българинът има нужда от лидер! Защото продължаваме да бъдем стадна нация!

Президентът излезе и го каза: „Мутри – вън! Оставка на Борисов и Гешев!“. Обединете се около това ярко послание, пък след това си мерете всички псевдо водачи малките пи*ки и големи претенции!

Взе да ми писва от малоумщини!

ОБЕДИНЯВАЙТЕ СЕ – леви, десни, хомо, хетеро, центристи, социалисти, християни, мюсюлмани, фоби, фили, соросоиди, тръмписти и всякакви израстъци!
В противен случай, секнат ли протестите, изпари ли се гражданската енергия преди оставката на Борисов и правителството, и стигнем ли до редовни избори, ще ги изфалшифицират в полза на Статуквото, а след това ще ни е*ат майката на всички!

Business Here

Не трябва да минаваме към избори без служебен кабинет, не разбирате ли?!
Трябва да сме единни – в това е силата ни!

Стоян Тончев

източник: liberta.bg

Стоян Тончев: Не трябва да минаваме към избори без служебен кабинет 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

ВРЕМЕ ЗА ВЪПРОСИ: Божков отговаря онлайн на граждани

() Хазартният бос Васил Божков създаде събитие във фейсбук, по време на което онлайн гражданите могат да задават въпросите си към него. То стартира днес точно в 8, а до този момент той е публикувал един коментар, вероятно отговор на въпрос. Ето какво пише: Най-голямата ми грешка беше, че преди […]
божков