Свикват Велико народно въстание II – на 10 септември

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
protesti-54-bgnesjfif_855a57

Отровното трио свиква Велико народно въстание за втори път. То ще се проведе на 10 септември, а обявеният начален час е 8 сутринта. Очаква се и на него да присъстват хиляди хора. Новината за ВНС II съобщиха организаторите – адв. Николай Хаджигенов, проф. Велислав Минеков и Арман Бабикян.

Към този момент има и голям интерес към обявеното във Facebook събитие.

baner-zdrave

Великото народно въстание на 2 септември се случи паралелно със старта на новия политически сезон. В протеста се включиха хиляди хора, а демонстрацията бе една от най-масовите за последните години. Стигна се и до ескалации на напрежението.

Сблъсъци между граждани и полиция имаше при системните опити за пробив на полицейските кордони.

„Пародията със събраните гласове за нова Конституция е позорна за България! Ние няма да забравим, ние няма да простим! Ние няма да забравим „кървавата сряда“. Няма да простим на политиците и на Борисов, които изцапаха ръцете си с кръв“, посочиха още от „Отровното трио“.

През изминалата седмица управляващите от ГЕРБ успяха да съберат 120 депутатски гласа подкрепа, за да внесат проект за нова Конституция в Народното събрание. Под проекта са се подписали и от партия „Воля“, въпреки заявката на Веселин Марешки, че формацията му няма да участва в събирането на гласове. Същият ден стана ясно, че на правителственото си заседание в сряда МС е взело решение да отдаде на концесия плаж „Кабакум“ в ръцете на бивш депутат от „Воля“.

Business Here

източник:frognews.bg

Свикват Велико народно въстание II - на 10 септември 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

АГРЕСИВНИ КОНТРА - ПРОТЕСТИРАЩИ НАПАДНАХА ЖЕНА, МВР ИМ СЪДЕЙСТВА (ВИДЕО)

() Тази вечер Кристина Домозетова, преминавайки покрай контра – протеста на пилоните на НДК, е чула викове „Оставка Радев“, и започнала да вика „Слуги на Бойко“. След което веднага е била нападната от агресивните контра – протестиращи, които се опитват да и отнемат телефона за да не снима, както става […]
контра