Търговските вериги победиха правителството

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)
корнелия

Приемете нашия закон и така ще защитим българското производство

„Мислех, че кризата ще събуди държавническото в управляващите. Че заедно с нас, опозицията и българските производители, най-накрая ще постигнем онова единомислие, от което има нужда отруденият малък и среден земеделец и българската икономика.

Уви, търговските вериги победиха правителството. Шумно рекламираните мерки за защита на родното стигнаха само до:  предоставяне на площи във веригите за продажба на български регионални продукти. Толкоз. Няма проценти за български стоки, няма отстъпки, няма облекчения за такси, реклами и т.н. Колко му е търговецът да задели два щанда и какво от това?

Казвам със съжаление: това е имитация на защита на българския национален интерес. И отново предлагам да приемем закона, внесен от нас още през 2017г., ако наистина  сме загрижени за българското.” Това написа председателят на БСП Корнелия Нинова във Фейсбук.

източник: bstv.bg

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Next Post

Икономист: Бойко, твоите ортаци дето ги храниш с парите на данъкоплатеца, са с Ролс-Ройсове

0 (0) 84 Ролс-Ройса имало в България. Това ни съобщи премиерът-слънце. Били сме първи в Европа по Ролс-Ройсове. Ехааа. Не знам за вас, аз приятели с Ролс-Ройс нямам. Но пък знам едни други хора с Ролс-Ройси. Всички ги виждаме по пътищата. Едни, които откакто Бойко е на власт му правят […]
kiril_simeonov

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.