В ДПС ли се е образовал политически финансовият министър Владислав Горанов?

Споделете тази статия с вашите приятели!
0
(0)
горанов
Политическата кариера на финансовия министър Владислав Горанов започва от плевенската организация на ДПС. Срамува ли се Горанов от членството си в ДПС?

След като се видя нивото на грамотност на финансовия министър от един чат, подаден като сигнал от Антикорупционен фонд до прокуратурата, реших да си направя труда да намеря биографията му и да разбера къде, кога и как се е образовал Владислав Горанов.

Сравних съдържанието на неговата биография, изложена в Уикипедия, с публикуваната на сайта на Министерски съвет (https://www.gov.bg/bg/pravitelstvo/sastav-na-pravitelstvoto/biografii/vladislav-goranov-ministar-na-finansite). Прави впечатление, че цели пасажи от първата фигурират в биографията му, качена на страницата на правителството, което обстоятелство потвърждава достоверността на информацията, посочена в Уикипедия.

По-интересни са фактите, които не са намерили място в официалната биография на министъра, както и въпросите, които те пораждат. В помощ на малцината останали на територията ни истински журналисти, ще си позволя да ги посоча с надеждата, че все някой от тях ще прояви професионализма си да ги зададе на следващия импровизиран брифинг в някой парк, пред цех с джипка, на магистрална отсечка или на поредната пресконференция по късни доби, за да се осветят въпросните скрити моменти от шеметната политическа кариера на Горанов, на когото групата ни иска не само оставката, но и ареста още от 11. юни 2019 г., ала тогава нито една институция не реагира на отвореното ни писмо по този повод- https://www.facebook.com/groups/laurakovesi/permalink/438439866711451/

източник: liberta.bg

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

Бедствие във Варненския залив - морето черно, рибата мъртва (видео)

0 (0) Предполага се изливане на фекалии от месеци заради авария на тръбопровод, прокуратурата се зае Варненският залив и голяма част от морето край Варна почерняват с всеки изминал ден. От дни социалната мрежа се наводни със снимки и видеа на варненци, които виждат с просто око как огромна част […]
залив