В НАЙ-БЕДНАТА ДЪРЖАВА В ЕС, НИСКОТО ДДС Е САМО ЗА МИЛИОНЕРИТЕ

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
БОКО

Вече няма никакво съмнение. Тайните хотелиери във властта явно си намалиха ДДС-то от 20 на 9 процента. Хотелиерски босове се обзаведоха с нови милиони и нови поршета, а на шест милиона мишлета запушиха устата с маски.

baner-zdrave

В богатите европейски държави свалят ДДС за лекарства, хляб, храни и култура, в най-бедната държава в ЕС ниското ДДС е само за милионерите.

Вместо да падне ДДС-то за храните от първа необходимост, каквото бе първото решение на кабинета, Борисов намали данъка само на близките до сърцето му хотелиери.

Затова премиерът и министрите трябва да декларират, че не са в конфликт на интереси и никой от тях не е собственик на хотели.
Най-вече Борисов да се закълне, че няма собственост в хотелите на Бориславова в Пампорово – апропо, най-богатата българка за всички времена.

Е, сега ще стане още по-богата!

Business Here

Велизар Енчев, Фейсбук

Вече няма никакво съмнение. Тайните хотелиери във властта явно си намалиха ДДС-то от 20 на 9 процента. Хотелиерски…

Публикувахте от Велизар Енчев в Вторник, 12 май 2020 г.

В НАЙ-БЕДНАТА ДЪРЖАВА В ЕС, НИСКОТО ДДС Е САМО ЗА МИЛИОНЕРИТЕ 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Слави Трифонов срина ген. Мутафчийски, подигравката е жестока!

() Слави Трифонов се подигра с ген. Венцислав Мутафчийски, и то не в шоуто си, а във Фейсбук! Шоуменът с политически амбиции Слави Трифонов се изгаври с лидера на кризисния щаб ген. Мутафчийски, видя TOPactualno.com. Ето какво написа лидерът на “Има такъв народ” в социалната мрежа преди минути: “Разбрах, че в неделя БТВ […]
слави