Васил Божков с нова порция чатове: ЧРД, Б.Б!

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
collage_bojkov

Васил Божков пусна нова порция разговори между него и Б.Б. Според бизнесмена зад инициалите стои името на премиера Бойко Борисов. Ето какво написа бившият хазартен бос:

Имам 18 обвинения. Засега…

baner-zdrave


Те се дължат на показанията на едно лице. Под внимание не са взети показанията на десетки други разпитвани свидетели, които опровергават Прокуратурата.


На разпит не са извикани само ББ, Менда и VG. Вече пети месец в България не разрешават на адвокатите ми да ме защитават, а съм с назначени служебни защитници.


Основното ми обвинение е за неплатени суми към бюджета. Това биха могли да бъдат обвинения към компаниите, които са спазвали законите и са заплащали всички данъци и такси стриктно. Половин милиард по данни на МФ, от които ви лишиха с лека ръка. Аз никога не съм дължал и не дължа пари на бюджета.


VG умишлено и целенасочено създаде тази инсинуация. Прокуратурата се втурна да прави внушения за огромни кражби, за да прикрие разграбването на имуществото на мен и близките ми.

Business Here


#БъдетеЗдрави


PS: За забавление: Ч.Р.Д., ББ! Пак.

Facebook, Васил Божков

Премиерът Борисов днес празнува своя рожден ден. Очакваше се Васил Божков да „изненада“ с още разкрития в страницата си във Facebook, след като миналата седмица публикува първи снимки от разговори между двамата. В чатовете бяха замесени имената на футболисти и на Мая Манолова.

Припомняме още, че голяма част от разпространената комуникация бе на кирилица, като по-късно сам премиерът коментира, че мобилният му телефон е стар и разполага единствено и само с латиница.Vassil Bojkov@BojkovVassil

Този номер на кирилица ли е, @BoykoBorissov ?

Преглед на изображението в Twitter

източник: frognews.bg

Васил Божков с нова порция чатове: ЧРД, Б.Б! 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Цветан Василев: Днес Октоподът е по-силен от всякога и това го позволи Борисов

() „От 6 години насам изнасям факти и доказателства за наличието на задкулисен „октопод“, чието грозно и нагло лице е Пеевски, който овладява всички основни центрове на държавата и икономиката. Мисля, че тепърва и на Борисов предстои да разбира какво чудовище доотглежда, защото, ако до 2014 г. Пеевски чрез КТБ имаше достъп […]
цветан-василев