ВИЖТЕ КАК СЕ ФАБРИКУВАТ БОЛНИ ОТ COVID-19 И КАК ЛЪЖАТ, ЧЕ ГИ ЛЕКУВАТ!-ВИДЕО

Споделете тази статия с вашите приятели!
()
Мутафчийски-3

Огромен скандал е на път да взриви държавата! Хората от с. Осина на община Сатовча, които бяха обявени за заразени с Covid-19 разказаха потресаващата истина за огромната лъжа на властите. Оказва се, че едно четиричленно семейство, което живее заедно и са непрекъснато заедно половината е заразено, а половината семейство е с отрицателни тестове.

Абсурдът е пълен защото двамата положителни членове на семейството са с наложена 28 дневна карантина, а другите двама, които са с отрицателни тестове са 14 дневна карантина, въпреки, че всички живеят заедно в една стая. Случая ескалира когато хората обявяват, че властите са обявили, че ги лекуват, но всъщност никой не лекува семейството, а то си е купило само витамин C !

Скандалът става още по-голям, когато хората разбират, че починалата им от рак баба е записана като починала от Covid-19 ? Вижте сами целия скандал във видеото.

източник: otupor.com

ВИЖТЕ КАК СЕ ФАБРИКУВАТ БОЛНИ ОТ COVID-19 И КАК ЛЪЖАТ, ЧЕ ГИ ЛЕКУВАТ!-ВИДЕО 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

Албена Белянова: С парите ни изхранват армия от чиновници, която променя резултати на избори

() Из делниците на един маргинал…Това е от мен за днес. Малко дълго стана, но дано е от полза за четящите маргинали, андрешковци и слънцеяди. За вас ще бие камбаната! Днес един приятел написа, че в Хърватия рязко намаляват заплатите в държавния сектор, където според негов приятел, повечето в момента […]
албена-белянова
BulgarianEnglishGreek