ВРЕМЕ ЗА ВЪПРОСИ: Божков отговаря онлайн на граждани

Споделете тази статия с вашите приятели!
()
божков

Хазартният бос Васил Божков създаде събитие във фейсбук, по време на което онлайн гражданите могат да задават въпросите си към него. То стартира днес точно в 8, а до този момент той е публикувал един коментар, вероятно отговор на въпрос. Ето какво пише:

Най-голямата ми грешка беше, че преди пет години потъпках принципите си и се подадох на рекета на #хунтата.

Много от вас ме питат „защо?“. Защото успяха да ме убедят, че друга възможност няма. Както се опитват да убедят и вас сега.

Възможност винаги има и е важно да го осъзнаем. По-добре късно, отколкото никога. 30 години не съм в светлината на прожекторите не защото съм се крил, а защото не съм искал да бъда намесван в политиката.

Получавам стотици въпроси, които заслужават своя отговор. Тук можете да ме попитате, каквото искате. Ще отговоря на въпросите, събрали най-много гласове. Защото е време за промяна. А промяната започва от нас самите.

въпроси

източник: eurocom.bg

ВРЕМЕ ЗА ВЪПРОСИ: Божков отговаря онлайн на граждани 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

Борисов се хвали с осигурени евромилиарди за мафията и олигархията в България

() Всъщност Борисов от Брюксел говори на своите усвоители на европейски средства – гербери, пеевски, догановци, олигарси и т.н, че им осигурил причина да подкрепят правителството, защото падне ли, няма да могат да крадат. Наливането на пари върху корумпирани системи само разпалва корупцията и социалната несправедливост. С тези европейски средства […]
safe_image
BulgarianEnglish