ВЯРВАТЕ ЛЕ, ЧЕ КАБИНЕТЪТ ИМА ДОВЕРИЕ ОТ 77% ?

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
Министерски-съвет

Поредно социологическо изследване взриви обществото с данни, че правителството има довери от 77 % на обществото? Странно как на фона на главоломно растящата безработица и сриващата се икономика, тези данни са меко казани странни, а според много специалисти са определяни и като манипулативни.

baner-zdrave

Предстоящите фалити на фирми и предприятия вероятно ще “повишат доверието” в правителството до 97% се шегуват експертите, с което дават да се разбере, че те също се съмняват в тези данни? Със сигурност и софиянците, които бяха оставени да кибичат по магистралите преливат от доверие към правителството, но експертите се шегуват, че вероятно социологическото изследване е правено в Сомалия, на която правителството в началото на януари покри дълг към МВФ.

Нагласите в страната със сигурност не са като посочените, но кой знае? Напълно е вероятно обществото ни да е заобичало управляващите!

източник: otupor.com

ВЯРВАТЕ ЛЕ, ЧЕ КАБИНЕТЪТ ИМА ДОВЕРИЕ ОТ 77% ? 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Перник отново без вода, засегнати са 9 квартала и три села

() Екипи на водното дружество ще работят на две улици в кв. „Изток” и в селата Рударци и Кладница. Заради ремонтните дейности водоподаването там също ще бъде нарушено Голяма част от Перник е без вода заради ремонт на довеждащия водопровод в района на квартал „Христо Ботев”. До обяд водоподаване няма да има […]
чешма