Затварят София

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
трафик

Това беше обявено на извънреден брифинг в Министерския съвет

Затварят София за автомобилния трафик. Това беше обявено на извънреден брифинг в Министерския съвет току що по Нова тв.

baner-zdrave

Никой няма да има право да напуска границите на София, без истинска основателна причина.

В декларацията за излизане ще трябва да бъдат попълнени данни на работодател с обратна връзка за контакт, като име и телефонен номер, които ще бъдат подложени на проверка от компетентните органи, дали лицето или лицата в действителност са пътували поради причината, която е посочена в декларацията.

Над 4 000 декларации са с попълнени неверни данни. Всички граждани, които са подали невярна информация в своите декларации, ще имат законови проблеми. Над 5 000 автомобила са върнати в опит да напуснат столицата без основателна причина. Това съобщи Младен Маринов, на извънредния брифинг по Нова тв

Ще се пропускат само товарният и специализиран транспорт.

Business Here

Организираният пътнически и между градски транспорт, преустановяват дейност до второ нареждане. Това заяви министър Ананиев.

Всички граждани, който са напуснали територията на София, без оправдана причина, при прибирането си ще получат наказания. Това заяви др. Мутафчийски на извънредният брифинг от министерският съвет, който протече късно тази вечер.

Очаквайте подробности!

Затварят София 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Психиатър: Страхът в момента е официална държавна политика

() В момента управлява страхът. А страхът е лош съветник. Уплашеният човек е агресивен човек, той реагира агресивно, когато не може да избяга, а ние няма къде да бягаме, притиснати сме в ъгъла. Страхът в момента е официална държавна политика. Ние сме потопени в насилие. Насилието, мотивирано от страх, е […]
sotirov