Журналист замери Гешев с банкноти от 500 евро, изведоха го от залата

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)
гешо

Мога да кажа, че сме номер едно по брой осъдени лица от всички държави-членки в Европейския съюз. Това каза главният прокурор Иван Гешев по време на изслушването му в Правната комисия в Народното събрание.

Журналист, присъстващ на изслушването, замери Гешев с банкноти от по 500 евро.

Акцията му беше символична, като журналистът попита кога главният прокурор ще разследва златните кюлчета и пачките евро в нощното шкафче на Борисов, както и разследването към Васил Божков.

Впоследствие главният прокурор направи коментар по темата. „Разбрах, че някакъв господин размахва някакви евро зад мен. Да ги остави на масата, за да не се измори да хване мускулна треска“, каза още Гешев.

След тези му думи мъжът го замери с банкнотите.

„Надявам се, че обективните журналисти ще отразят обективно това събитие. Не разчитам на тези, които питаят обич към прокуратурата обективност, но беше забавно. Това показва нивото на политическа култура и на реалните цели на хората, които седят зад определени процеси в България“, коментира още Гешев.

източник: eurocom.bg

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Next Post

Ще ни контролира ли МВР много повече след нова заповед на здравния министър?

0 (0) Нова заповед на здравния министър Костадин Ангелов, касаеща Националната информационна система за борба с COVID-19, която осигурява централизирано управление и съхранение на информация за всички потвърдени случаи на COVID-19 и карантинирани лица и предоставя функционално обезпечение на всички компетентни институции, почна да разбунва духове в социалните мрежи, пише […]
d189d0b5 d0bdd0b8 d0bad0bed0bdd182d180d0bed0bbd0b8d180d0b0 d0bbd0b8 d0bcd0b2d180 d0bcd0bdd0bed0b3d0be d0bfd0bed0b2d0b5d187d0b5 d181d0bb

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.