Журналист замери Гешев с банкноти от 500 евро, изведоха го от залата

Споделете тази статия с вашите приятели!
0
(0)
гешо

Мога да кажа, че сме номер едно по брой осъдени лица от всички държави-членки в Европейския съюз. Това каза главният прокурор Иван Гешев по време на изслушването му в Правната комисия в Народното събрание.

Журналист, присъстващ на изслушването, замери Гешев с банкноти от по 500 евро.

Акцията му беше символична, като журналистът попита кога главният прокурор ще разследва златните кюлчета и пачките евро в нощното шкафче на Борисов, както и разследването към Васил Божков.

Впоследствие главният прокурор направи коментар по темата. „Разбрах, че някакъв господин размахва някакви евро зад мен. Да ги остави на масата, за да не се измори да хване мускулна треска“, каза още Гешев.

След тези му думи мъжът го замери с банкнотите.

„Надявам се, че обективните журналисти ще отразят обективно това събитие. Не разчитам на тези, които питаят обич към прокуратурата обективност, но беше забавно. Това показва нивото на политическа култура и на реалните цели на хората, които седят зад определени процеси в България“, коментира още Гешев.

източник: eurocom.bg

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

От днес започват блокади, които ще сменят „великите народни въстания“

0 (0) Нов вид протест от неделя. За това стана ясно още в петък, когато един от „Отровното трио“ Арман Бабикян, спомена, че ще има промяна във вида демонстрации. Блокада се готви за утре на бул. „Цариградско шосе“ Това стана ясно от изказването на Иван Димитров от инициативен комитет „Горубляне“, […]
protest6
BulgarianEnglishGreek