300 семейства получават хранителни пакети и тениски с образа на Бойко Борисов

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
rousse

През вчерашния ден стартира раздаването на пакети с хранителни стоки от първа необходимост за нуждаещи се семейства в малките населени места. Дарителската кампания на ПП ГЕРБ обхваща 300 семейства, някои от които вече получиха храните, а за други предстои, сега през уикенда.

baner-zdrave

Всеки пакет съдържа захар, брашно, макарони, ориз, леща, олио, консерви и др. В пакетите има специален подарък – тениска с образа на председателя на ПП ГЕРБ Бойко Борисов.

Както вече съобщихме, общинските съветници от ПП ГЕРБ решиха ежемесечно до края на извънредното положение да даряват част от заплатите си. Към инициативата с лични средства се включиха зам.областните управители, всички кметове на ГЕРБ от малките населени места в община Русе, Жени ГЕРБ, членове и симпатизанти.

храна
Във всеки пакет има специален подарък – тениска с образа на председателя на ПП ГЕРБ Бойко Борисов

източник: rousse.info

300 семейства получават хранителни пакети и тениски с образа на Бойко Борисов 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Пазарите ще работят само от 13 до 15 април (ЗАПОВЕД)

() Това става със заповед на министъра на здравеопазването Пазарите ще работят от 13 до 15 април. Въвеждат се и допълнителни мерки по отношение работата на кооперативните и фермерски пазари. Това става със заповед на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев. Как ще оцените статията? Кликнете на звездичката, за да оцените […]
зеленчуци