Биолог: Да затворят хората е експеримент върху човечеството

Споделете тази статия с вашите приятели!
()
vergil_st2
Вергил Стойнев

Единственото лeчение на зарази винаги е било разходка на въздух, душевен комфорт, природа, весело прекарване в компания. Това каза в предаването ”Лице в лице” по БТВ Вергил Стойнов – биологът, атакувал в съда забраната за влизане в паркове и градинки.

baner-zdrave

Изведнъж се явява условие, което нарушава това основно човешко право – забраната за парковете. А и това не е здравословно – обездвижването води до сериозни проблеми. Намаляването на движението намалява силата на имунната защита, мускулната издръжливост, предизвиква най-различен вид невротизми, заяви Стойнев.

Вирусът изсъхне ли на въздух, загива. Не е доказано и че COVID-19 се предава от дръжки на врати и т.н. Досега в човешката история няма нито един случай да се вкарва цялото човечество вкъщи. Това с дръжките и с цялата система да затворят хората е новост – това е експеримент върху човечеството, каза още биологът.

източник:frognews.bg

Биолог: Да затворят хората е експеримент върху човечеството 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Ананиев издаде нова заповед относно противоепидемичните мерки

() Здравният министър регламентира и пътуването на работници за селското стопанство До 13 май се удължава срокът на въведените противоепидемични мерки на територията на България. Това става ясно от най-новата заповед на здравния министър Кирил Ананиев. Като мотив за решението е посочена усложняващата се епидемична обстановка у нас, свързана с […]
Ананиев