Борисов: Спазвайте карантината. Със сигурност ще остане за дълго време. В други държави има военно положение

Споделете тази статия с вашите приятели!
0
(0)
big_1wq

Спазвайте карантината. Със сигурност ще остане, и то за дълго време, коментира премиерът Бойко Борисов и напомни, че в други държави има военно положение със забрана за излизане от вкъщи.

„Примерите са чудовищни. Нашето общество готово ли е? Имаме 55 починали с тежки съпътстващи заболявания. Всички, които малко имат акъл, казват, че България се справя добре“, допълни премиерът по повод отварянето на парковете утре, пише Novini.bg.

Борисов подчерта, че най-важни в момента са децата, и затова се дава възможност за посещение на парковете. И подчерта, че на този етап няма данни за отхлабване на мерките.

„Вчера говорих с колегата Ердоган, кански усилия полагат. Въпреки всичко направиха това, за което помолих – около 100 българи, които са си платили за онкологични операции или процедури в Турция имаха забрана да ги продължат.

Разбрахме се с кордони от-до или директно до болниците да изпратим линейки за всеки“, отбеляза Борисов.

Премиерът напомни, че в други държави има военно положение със забрана за излизане от нас.

„Нека удържим натиска върху болниците.”, призова той.

източник: onovini.eu

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

Арестуваха хората, сигнализирали прокуратурата и ЕК за безобразия в АПИ

0 (0) Арестуваха петима души, които преди това сигнализирали за безобразия в Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ), свързани с въвеждането и експлоатирането на Тол-системата в България. Късно снощи в ареста са попаднали хората, огласили преди година как властта и държавата налага тотален монопол върху дейности, свързани със събирането на средства от […]
martin_liliana_teletol