Деница Сачева категорична: Няма да има оставка. Плаши ни със зимата и безработицата

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
denica_sacheva

Оставката на правителството не е на дневен ред. За нас е важна борбата с пандемията и как ще изкараме зимата. Нека да си помислим какво ни чака октомври, ноември, декември. Ще има увеличаване на безработицата, икономически трудности. Нека да си представим в какъв хаос някой иска да вкара държавата. Това каза по БТВ социалният министър Деница Сачева.

Изборите се правят, за да може да се завършат пълните цикли в управлението на хората. Правителството на Борисов ще изкара пълния си цикъл. Ние намаляваме хаоса.

baner-zdrave

От акцията на „Росенец“ спечелиха Демократична България и ДПС.  Броени минути преди да вляза, Иванов бе в БНТ и  каза, че това е плод на дългосрочна стратегия. Ние не отричаме, че има недоволни и хора, които са на протестите, защото може да има по-добро правителство.

Но нека да не си затваряме очите, че сигурно има хора ,които има други цели, провокатори. Презумпцията, че никой не харесва правителството е погрешна. Идеята, че всички мразят ГЕРБ  е неправилна постановка.

Изразявам искрени съжаления за случилото се под колоните на МС. Но бащата на Евгений казва, че хора с черни качулки са го хвърлили на полицаите. Много хора, включително и тези, които се крият от правосъдието, може да имат интерес от провокации.

Оставката на правителството не е на дневен ред. За нас е важна борбата с пандемията и как ще изкараме зимата.  Нека да си помислим какво ни чака октомври, ноември, декември.  Ще има увеличаване на безработицата, икономически  трудности. Нека да си представим в какъв хаос някой иска да вкара държавата.

Business Here

Изборите се правят, за да може да се завършат пълните цикли в управлението на хората. Правителството на Борисов ще изкара пълния си цикъл. Ние намаляваме хаоса.

източник;frognews.bg

Деница Сачева категорична: Няма да има оставка. Плаши ни със зимата и безработицата 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

МУТРИ, ВЪН! – ДЕН ПЕТИ. ОСТАВКА! /ВИДЕО, НА ЖИВО/

() ОСТАВКА Как ще оцените статията? Кликнете на звездичката, за да оцените Гласувай Average rating / 5. Vote count: Последвай ни и във фейсбук
BU24