Добра новина за всички родители с малки деца! Детските ясли и градини отварят врати!

Споделете тази статия с вашите приятели!
0
(0)
ploshtadka

Датата за отваряне на детските градини и яслите в България, която вече се обсъжда и дори е одобрена лично от Бойко Борисов е 20 юни!

Според нашите източници властта и щаба ще изчакат да видят дали след разхлабването на мерките след 6 май болните ще се увеличат в България и ако няма повишаване на заболелите ще започнат да се изготвят нещата как да заработят и детските градини и яслите в цяла България.

Ще има и декларации които ще се попълват, с които ще се декларира, че детето се оставя в градината или яслата клинично здраво и без температура! От нашите източници научихме още, че ако след 6 май до краят на месеца заболелите не се увеличат драстично, то детските градини и яслите може и да заработят и с десет дена по – рано!

източник: factualno.online

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

Покъртителна истина за жената, която плаща по 30 лв. за протестите срещу Радев!

0 (0) Дора Шопова е името на жената, която раздава пари за протести срещу президента! Както стана ясно вече, протестите срещу президента Румен Радев, които вървят от няколко дни, са платени. Успяхме да научим името на един от спонсорите на всичко това. Жената се казва Дора Шопова и е от […]
dora
BulgarianEnglishGreek