Домусчиев: Положението ни принуждава да намалим заплатите на хората

Споделете тази статия с вашите приятели!
()
Kiril_Domuschiev

Домусчиев : Бизнеса за да оцелее трябва да намали заплатите на работниците!

baner-zdrave

От няколко седмици имаме подкрепа за европейски водещи компании, които вече обявиха клинични тестове на ваксина за новата болест.

Някои от тях са готови юни – юли да стартират тестовете с по-големи групи от хора, което е изключително кратко време спрямо нормална процедура, защото в началото минават през животни, след това през хора, след това започваме с група от 200 човека, но тя трябва да стигне хиляди, за да може да премине всички етапи. Това каза еврокомисарят по иновациите Мария Габриел в предаването „Лице в лице“ по Би Ти Ви.

Освен това, включихме два допълнителни съвсем конкретни инструмента – единият от преди два дни – създадохме европейска платформа за споделяне на данни.

Домусчиев: Положението ни принуждава да намалим заплатите на хората 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Българската граница се оказа разграден двор за коронавируса

() Заразена бягала през багажното отделение и отказала преглед, а двама пътници вдигнали от 34 до 38 градуса за час Българската граница, в частност тази през Летище София се оказа разграден двор за влизането на коронавируса. Това стана ясно от отговорите и разказите на директора на Столичната РЗИ Данчо Пенчев […]
екип