МВР предупреждава за опашки при столичните КПП

Споделете тази статия с вашите приятели!
0
(0)
кпп

Продължават и проверките на декларациите

Засилен трафик се очаква в днешния последен работен ден преди предстоящите три почивни. Полицията ще проверява водачите на изходите на столицата и областните градове, предава БНР.

За момента органите на реда ще събират само декларации до контролно-пропускателните пунктове. В тях хората ще трябва да опишат причината за напускане на града. Ако това е работа, в документа трябва да се посочи и мястото, на което се работи, както и телефонен номер на работодателя. Тъй като следват три почивни дни, обяснението „работа извън София“ ще бъде проверявано особено внимателно от полицията.

Очаква се най-натоварени да бъдат магистралите „Тракия“ и „Хемус“ и изходите на София към Перник. 

МВР не изключва възможността и да се образуват сериозни колони от автомобили. От вътрешното министерство за пореден път напомнят, че хората трябва да посочват истинските причини за пътуването си. Продължават и проверките на декларациите. Там, където бъдат установени несъответствия, ще има наложени санкции, твърди МВР. До момента обаче не е известно да има такава наложена санкция.

източник: bstv.bg

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

ЦУНАМИ ОТ АЛЧНОСТ И ГЛУПОСТ

0 (0) Днешните брифинги направо ме зашеметиха. Признавам, мислила съм какви ли не варианти за подпомагане на икономиката, но това „строително цунами“ с програмата за саниране, признавам, че ми дойде в повече. 1, 6 милиарда лева за саниране трябвало да се дадат. Как ще се вдигне икономиката, освен че строителните […]
саниране