НЕ ПОДМЕНЯЙТЕ „МУТРИ, ВЪН!“ С „ВСИЧКИ ВЪН!“! НЕ ОТБЛЪСКВАЙТЕ ХОРАТА!

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)
MUTRI8389

От снощи с призива за пълна блокада на държавата /което подкрепяме!/, върви нов призив: „Всички вън!“, пласиран от организаторите, вместо призива на президента Румен Радев, с който стартираха протестите: „Мутри, вън!“.

Аз отказвам „Мутри, вън!“ да бъде подменено с „Всички вън!“!

Извинете, ама докато викате „Всички вън!“ и ми представяте Юлия Берберян едва ли не като перла, цъфнала на протеста, излиза, че уж „всички вън“, ама някои вечно вътре!

Не отблъсквайте хората по площадите и улиците! Те не са прости, за да не разбират метафората на: „Мутри, вън!“ и не са толкова тъпи за да не разбират кои трябва да бъдат изметени.

И като ще правите бланки за „граждански арест“, много моля, ПЪРВО ПОЧНЕТЕ ОТ ГЛАВНАТА ЦЕЛ – БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ! – а не от следващата – Иван Гешев.

Стискам зъби и мълча, само заради революцията, която тече, но само кьоравите вече не съзират, че дежурните службогонци, пак маскирали се като „дисиденти“, правят манипулативни опити да торпилират огромната енергия на гняв по улиците.

Аман!

Не се подавайте!

Веселина Томова, Афера

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Next Post

Корнелия Нинова: Правителството срина доверието на Европа към България. Оставката му ще го върне

0 (0) Тези дни в Брюксел се решава изключително важен въпрос за бъдещето на ЕС и на България. Там се обсъжда бюджетът за следващия програмен период и средствата за възстановяване на икономиките и подпомагане на социалните системи на държавите членки от пандемията COVID-19. В същото време се обсъжда отпускането на […]
kurneliya

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.