ПРОТЕСТ В СОФИЯ НА 13 АПРИЛ В 12:00 ЧАСА ПРЕД ПАРЛАМЕНТА ЩЕ ИМА – ТВЪРДЯТ ГРАЖДАНИ В СОЦИАЛНАТА МРЕЖА ФЕЙСБУК

Споделете тази статия с вашите приятели!
()

ПРОТЕСТ В СОФИЯ НА 13 АПРИЛ В 12:00 ЧАСА ПРЕД ПАРЛАМЕНТА ЩЕ ИМА – ТВЪРДЯТ ГРАЖДАНИ В СОЦИАЛНАТА МРЕЖА ФЕЙСБУК

protest

От няколко дена в социалната мрежа Фейсбук различни хора в различни групи споделят информацията за протест пред Парламента на 13.04.2020 година в 12:00 часа! Протест, който има за цел да сложи край на така нареченото извънредно положение в България.

baner-zdrave

Според профилите, които споделят информацията за протеста множество хора ще присъстват пред сградата на Парламента, но пък при опит за контакт с тях отказват коментар за протеста, нещо повече въпреки, че чрез общи приятели в социалната мрежа нашият екип се опита да стигне до организаторите на всичко това, се оказва, че дори споделящите за събитието в понеделник не знаят кой го организира.

Засега това не е ясно на никой, също така не е ясно и дали изобщо ще има някой пред Парламента, но пък за сметка на това можем да отбележим, че много хора задават въпроси в социалната мрежа ще има или няма да има протест в понеделник и най – вече дали стои някоя партия зад всичко това в мрежата, защото не искат да участват в измислени партийни мероприятия.

Нещо което засега също не е ясно на никой, но пък за сметка на това, всички които споделят информацията за протеста, твърдят, че такъв въпреки всички мерки на МВР и извънредното положение в България, такъв ще има и той ще започне точно в 12:00 часа.

източник: manimanibg.blogspot.com

Business Here

ПРОТЕСТ В СОФИЯ НА 13 АПРИЛ В 12:00 ЧАСА ПРЕД ПАРЛАМЕНТА ЩЕ ИМА - ТВЪРДЯТ ГРАЖДАНИ В СОЦИАЛНАТА МРЕЖА ФЕЙСБУК 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

ТРЕНД: ВЕЧЕ Е ЯСНО ГЕН.МУТАФЧИЙСКИ ЩЕ Е В БИТКАТА ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ! РУМЕН РАДЕВ ЩЕ СИ ИМА ДОСТОЕН ПРОТИВНИК!

() Вероятно ген.-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски ще бъде поканен да участва в президентските избори. Това мнение изрази социологът от “Тренд“ Евелина Славкова в предаването “Офанзива“ по Канал 3. “Българското общество харесва генерали – до този извод сме стигнали отдавна“, казва Славкова. “Вижда се, че ген. Мутафчийски много бързо се […]
mutafchiiski