Репортер на Слави Трифонов пак изкара от нерви Мутафчийски с въпрос за данни, изнесени от Борисов

Споделете тази статия с вашите приятели!
0
(0)
shtab

Репортер на телевизията на Слави Трифонов пак изкара от нерви шефът на Националния оперативен щаб ген. Венцислав Мутафчийски. Той категорично отказа да отговори на въпрос на Станислав Балабанов на един конкретен въпрос, а именно дали е вярна информацията на премиера Бойко Борисов, че вчера заразените в Европа са били 30 000 души.

Вместо да даде конкретен отговор, Мутафчийски каза: „А вие видяхте ли вчера какво каза той?“. Балабанов отвърна, че е видял, но държи да каже дали цифрата на заразените е вярна. Шефът на Щама, видимо ядосан, натисна копчето на микрофона и си кръстоса ръцете пред гърдите.

Видимо се разгневи и за казаното от д-р Десислава Кателиева от асоциацията на спешните медици, че няма достатъчно предпазни средства.

Ясен отговор нямаше и на въпроса как жена от злополучния полет от Нидерландия, заразена с Ковид-19 жена е успяла да мине през летищните власти и да се прибере вкъщи с обществен транспорт. Вместо отговор, бе даден пример с други двама пътници, които били прибрани с линейка, след като термокамера ги“ уловила“, че са с температура.

На практика на  нито един от зададените въпроси от Балабанов не бе даден ясен отговор.

Фрог нюз, Оновини

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
Next Post

МУТАФЧИЙСКИ ГУЗНО ПОТВЪРДИ МНЕНИЕТО НА ДОЦ. МАНГЪРОВ И ПРЕКРАТИ БРИФИНГА!-ВИДЕО

0 (0) На днешният брифинг Мутафчийски гузно потвърди мнението на доц. Мангъров, което изповядва, че няколко стотин хиляди българи вече са се срещнали с коронавируса. На въпрос на репортер на Флагман Мутафчийски отговори така: “Въобще няма да коментирам изявленията на други. Това, което ние имаме като анализ е, че откриваме […]
Мутафчийски-3
BulgarianEnglishGreek